Κι εκείνη του έριξε χυλόπιτα.

Ο τύπος που κατάφερε να κάνει άλλη μια φοβερή ταινία με τον Batman, έκανε κάτι ακόμη πιο τρελό. Πήρε τον πιο πορωμένο stalker του και τον έβγαλε για δείπνο. Ποιος άλλος εκεί έξω θα το έκανε αυτό; Μάλλον δύσκολο να το σκεφτούμε. Για να πιάσουμε τα βασικά, το να ακολουθείς κάποιον από πίσω σαν σκιά δεν είναι ένας καλός τρόπος να του ζητήσεις να βγείτε για φαγητό. Το ό,τι ο Robert Pattinson είναι τρομερή τυπάρα, αυτό δεν σημαίνει πως όλοι μπορούμε να το διαχειριστούμε τόσο καλά όσο αυτός.  Σκεφτείτε τώρα τι ψυχικό ταράκουλο πρέπει να έπαθε ο stalker όταν ο Pattinson του ζήτησε να πάνε για φαγητό. Συνήθως τους stalker τους στέλνουν στο διάολο αλλά τώρα κάτι άλλαξε. Το περιστατικό αυτό έγινε το 2008, την περίοδο δηλαδή που ο Pattinson γυρνούσε τα Twilight.

 

 
 

Ποιος έφταιγε τελικά για τις στολές με τις θηλές στα «Batman» του Joel Schumacher;

Εκείνη την περίοδο έκανε γυρίσματα στην Ισπανία και είχε δηλώσει σε κάποιο περιοδικό πως έχει επισήμως τον δικό του stalker.  Για την ακρίβεια η γυναίκα stalker περίμενε έξω από το σπίτι του Pattinson για εβδομάδες. Πραγματικά creepy όπως και να το κάνουμε. Η γυναίκα αυτή στεκόταν έξω από το σπίτι του για πολύ καιρό ώσπου μια μέρα που ο Pattinson βαριόταν τη ζωή του αποφάσισε να της πει να πάνε για δείπνο. Το αστείο στην όλη ιστορία είναι πως τελικά η τύπισσα «απέρριψε» τον Pattinson μετά το δείπνο γιατί όπως είπε «δεν της έκανε σαν άντρας». Ο Pattinson το έπαιξε καλά όμως κι έτσι την ξεφορτώθηκε. Πως ακριβώς το κατάφερε αυτό; Μα είναι πολύ απλό και το εξηγεί ο ίδιος:

«Όλη την ώρα κλαιγόμουν ασταμάτητα για τη ζωή μου. Με βαρέθηκε μετά από μισή ώρα». Καλό σχέδιο Robert αυτό πρέπει να στο παραδεχτούμε. Πλήρωσες το λογαριασμό κι έφαγες και χυλόπιτα από την ίδια σου την stalker. Αυτό θέλει πραγματικά ταλέντο.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved