Gossip-tv Η αμήχανη στιγμή που συμφωνείς με τον Γιώργο Λιάγκα

Το ξέσπασμά του για τον θύτη του εκδικητικού πορνό μίλησε στην ψυχούλα μας.

Ακόμη μία υπόθεση εκδικητικού πορνό που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ακόμη μία φορά που η ελληνική κοινωνία πέφτει από τα σύννεφα. Ακόμη μία περίπτωση που ένας άνδρας «πληγωμένος» από την απόρριψη ή απλώς για να «διασκεδάσει» και να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή του, αποφασίζει να μοιραστεί τις πιο προσωπικές στιγμές με την πρώην κοπέλα του στο διαδίκτυο. Να την «εξευτελίσει», να την συντρίψει, να την διαλύσει εκ των έσω εκείνη και την οικογένειά της. Σαν ένας επιθετικός καρκίνος που σκοτώνει τα κύτταρα ενός οργανισμού. Ακόμη ένα κακούργημα που με τα χρόνια θα παραγραφεί αλλά δε θα παραγραφεί ποτέ από τη συνείδηση και την ψυχή του θύματος.

Μία στιγμή ευτυχίας και πάθους μετατρέπεται σε έναν αιώνιο εφιάλτη για την κοπέλα που τόλμησε απλώς να εμπιστευτεί τον άνθρωπο με τον οποίο ήταν ερωτευμένη εκείνη την περίοδο.

Και εδώ, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την παιδοφιλία, δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες. Επιλέγεις σε ποια πλευρά θα σταθείς. Χωρίς «ναι μεν αλλά...». Ή με τους θύτες ή με τα θύματα. Ή με τα κτήνη ή με τους ανθρώπους. Η φωνή της υγείας απέναντι στην αρρώστια. Και άπαντες οφείλουμε να βρισκόμαστε στο σωστό στρατόπεδο. Κανείς δεν περισσεύει. Ακόμη και αν δε συμφωνείς μαζί του σε θέματα αισθητικής, πολιτισμού ή πολιτικής.

Revenge Porn: Η νέα μορφή κακοποίησης έχει αρχίσει να κατακλύζει τις ζωές μας

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με την υπόθεση του εκδικητικού πορνό στην Πάτρα είναι μία τέτοια στιγμή. «Δεν είναι κακό το κορίτσι που κάποιος μαλ@κ@ς το εκμεταλλεύτηκε. Μην ντρέπεστε, περήφανη να είστε για το παιδί σας. Αυτός ο αλήτης που έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα, τώρα που βλέπει δεν ντρέπεται λίγο ο αλήτης; Αυτός ο αλήτης δεν ντρέπεται; Πόσο μάγκας είσαι; Ο μόνος που κάνει σεξ στην Ελλάδα είσαι ρε μάγκα; Αληταρά! Αληταρά! Αισθανόμαστε μάγκες. Μόνο εμείς κάνουμε σεξ στην Ελλάδα και επαιρόμαστε να το δείξουμε και στους φίλους μας ότι είμαστε και οι καλύτεροι επιβήτορες. Ντροπή! Σαν πατέρας έχω σοκαριστεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ενώ η μητέρα του θύματος βρισκόταν στην άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής.

Αναλυτικά το στιγμιότυπο.

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η οικογένεια της κοπέλας είναι σχεδόν τραγική. Ο πατέρας της κοπέλας βρίσκεται στο νοσοκομείο με καρδιακή προσβολή, η κοπέλα αισθάνεται ενοχές καθώς θεωρεί πως ευθύνεται η ίδια για την κατάσταση του πατέρα της και μία μάνα στη μέση να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια. Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα είναι το ξέσπασμα του ανθρώπου της διπλανής πόρτας. Ανεξάρτητα αν συμφωνείς ή όχι με τον κιτρινισμό που εκπροσωπεί μέσω της εκπομπής του, δεν μπορείς παρά να ταυτιστείς με όλα όσα ανέφερε σε live σύνδεση.

Και αν στο πίσω μέρος του μυαλού έχουμε πάντα την καχυποψία πως κάθε ξέσπασμα είναι μία καλή αφορμή για να ανεβάσουμε τα νούμερα, ας συμφωνήσουμε πως σε τέτοιες εγκληματικές περιπτώσεις, κάθε τρικ είναι καλοδεχούμενο. Αρκεί να προοδεύσει η κοινωνία, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μην υπάρξουν άλλα κορίτσια που θα τρέμουν να αισθανθούν ασφάλεια και απελεύθερωση στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved