Στο Deadpool 3 o Hugh Jackman γίνεται ξανά Wolverine

Αυτό μας έδειξε στο teaser τρέιλερ. Γίνεται να μην τρελαθούμε;

Αν μας έχει μάθει κάτι ο Deadpool ή το alter ego του (όχι ο Wade αλλά) ο Ryan Reynolds είναι ότι δεν είναι ποτέ σοβαρός, ό,τι και αν κάνει. Ειδικά όταν πρόκειται για teaser τρέιλερ που αφορούν τον σπλάτερ αντι-ήρωα της Marvel ο οποίος θα πάρει και τρίτη ταινία το 2024, αναζητούμε σοβαρότητα αλλά ποτέ δεν τη βλέπουμε.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να σκάσει ένα τιζεράκι με αρκετές υποσχέσεις. Με έναν πραγματικά σοβαρό Reynolds να μιλάει για το μέλλον του ως Deadpool στο MCU και να μιλάει με αρκετή μελαδούρα για το μέλλον του.

Από το πουθενά Jackman

Εκεί λοιπόν που μας αφηγείται τα μελλοντικά πλάνα του, στο πλατό εμφανίζεται για δευτερόλεπτα ο «κολλητός» του, Hugh Jackman, ο διαχρονικός Wolverine της καρδιάς μας.

«Θα παίξεις στο Deadpool 3;» ρωτάει ο Reynolds, με την απάντηση να προκαλεί ανατριχίλα.

 

 

Θυμίζουμε ότι στο Logan, ο Wolverine έκλεισε τον κύκλο του οριστικά καθώς έχασε τη ζωή του στην τελική μάχη. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον τελευταίο καιρό γίνονται μεγάλες κουβέντες για την επιστροφή των X-Men στο MCU και το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Logan στη σύνθεσή τους. 

Μήπως αυτό είναι ένα opening αλά Multiverse για τον αγαπημένο μας μεταλλαγμένο; Μην ξεχνάμε ότι είχαμε ήδη μία επιστροφή από το X-Men Franchise στο MCU.

 

 

Η απάντηση αργεί με το Deadpool 3 να αναμένεται στους κινηματογράφους στις 9 Ιουνίου του 2024, ωστόσο και μόνο που είδαμε τον τίτλο «Wolverine Returns» έχουμε κάθε λόγο να αδημονούμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved