Kevin Nixon/Classic Rock Magazine/Future via Getty Images/Future via Getty Images Μήπως ο Bruce Dickinson δεν δείχνει αρκετό σεβασμό στους ανθρώπους που τον αγαπάνε;

Άλλο ένα παράξενο περιστατικό σε live των Iron Maiden μας βάζει σε σκέψεις.

Σε άλλη μία συναυλία των Iron Maiden στις HΠΑ είχαμε πάλι άλλο ένα παράξενο σκηνικό από τον τραγουδιστή τους, τον Bruce Dickinson. Τη στιγμή που η μπάντα είχε ξεσηκώσει το κοινό με το Aces High, ξαφνικά ένας τρελαμένος φαν βρέθηκε στη σκηνή μαζί τους και άρχισε να χτυπιέται, χωρίς όμως να προκαλεί. Σίγουρα είναι δύσκολο να παίζεις επαγγελματικά σε μία τόσο μεγάλη μπάντα και να βλέπεις διαρκώς τέτοια περιστατικά, από την άλλη όμως εμείς αναρωτιόμαστε αν τελικά η αντίδραση του Dickinson ήταν ακριβώς αυτή που κάποιος φαν θα περίμενε. Ουσιαστικά ο Dickinson τον άρπαξε από τον σβέρκο και τον έδωσε στους σεκιουριτάδες.

Έκανε σωστά ο Bruce Dickinson με την αντίδρασή του στο ΟΑΚΑ;

Εμείς φυσικά ακόμη θυμόμαστε την ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε στην συναυλία του στην Αθήνα το καλοκαίρι, όπου και έριξε επικό βρίσιμο σε αυτούς που τόλμησαν να ανάψουν καπνογόνα. Σίγουρα έχει χίλιες δικαιολογίες, μιας κι έχει φάει με το κουτάλι το καπνογόνο και το μπουκάλι και τόσα άλλα ευτράπελα επί σκηνής, το να βρίζει όμως έτσι άσχημα το ελληνικό κοινό δεν το λες και ωραίο. Άλλωστε από αυτούς τους φανς ζει και ο ίδιος τόσα χρόνια.

 

 

Τώρα όσον αφορά το περιστατικό στις ΗΠΑ, από τη μία λες, οκ ο Dickinson έχει τα κότσια και είναι ψημένος πλέον με τέτοια πράγματα, ξέρει πώς να αντιδράσει και τι να κάνει επί σκηνής, από την άλλη όμως δεν παύει να είναι μία πολύ επιθετική κίνηση και κυρίως ανάρμοστη για έναν τόσο γνωστό καλλιτέχνη όπως αυτόν. Από τη μία γελάμε που τον άρπαξε έτσι, δεν παύουμε όμως να σκεφτόμαστε πως σαν κίνηση ήταν βίαιη και θα μπορούσε να το είχε χειριστεί κάπως πιο διπλωματικά.

Από προσωπική εμπειρία στην συναυλία της Αθήνας, υπήρξε άπειρος κόσμος που ξενέρωσε με την αντίδραση του frontman των Maiden καθώς η τελική εικόνα δεν ήταν ενός ανθρώπου που σέβεται τη δουλειά και τους φανς του. Ποια είναι η δική σας άποψη; 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved