Γιατί ο T’Challa δεν έγινε ποτέ recast για το «Wakanda Forever»

O επικεφαλής της Marvel, Kevin Feige εξηγεί γιατί δεν έδωσαν τον ρόλο του Chadwick Boseman σε κάποιον άλλο ηθοποιό για το σίκουελ του Black Panther.

Ο πρόωρος χαμός του Chadwick Boseman, εκτός από στεναχώρια και μεγάλο, δυσαναπλήρωτο καλλιτεχνικό κοινό, άφησε και δουλειές στη μέση. Το σύμπαν της Marvel έχασε έναν από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές του και μπορεί ο ρόλος να μπορούσε να συνεχιστεί μέσα από την κατάλληλη διαδοχή, ωστόσο η Marvel αποφάσισε να τον τιμήσει αφήνοντας κενή τη θέση του.

Η ιδιαίτερη σχέση του Spike Lee με τον Chadwick Boseman

Μιλώντας στο Empire, το αφεντικό της Marvel, Kevin Feige, εξήγησε ότι η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσαν να αποδοθεί στον Chadwick Boseman, είναι να μην γίνει recasting στον ρόλο του T’Challa. 

Ο ίδιος νιώθει ότι είναι πολύ νωρίς για τον T’Challa. O Stan Lee πάντα έλεγε ότι η Marvel αντιπροσωπεύει τον κόσμο έξω από το παράθυρό σου και όσο κι αν οι χαρακτήρες της είναι φανταστικοί, δεν παύουν να έχουν ένα ανθρώπινο στοιχείο. Από τη στιγμή που ο κόσμος δεν έχει συνέλθει από τον αδόκητο χαμό του Boseman, κατά συνέπεια είναι σαν να έχει πεθάνει και T’Challa. 

 

 

Ο χαρακτήρας του T’Challa/Black Panther δημιουργήθηκε από τους Stan Lee και Jack Kirby το 1966, αλλά μόνο με τον κινηματογραφικό Black Panther, ο Boseman έκανε παγκόσμιο τον χαρακτήρα του Stan Lee. Είναι απολύτως λογικό να αλλάξουν άρδην τα σχέδια του Black Panther 2 μετά τον θάνατο του Boseman από καρκίνο τον Αύγουστο του 2020. 

Ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς χάθηκε ο Black Panther 

Ο κόσμος είχε ανάγκη από το Wakanda Forever, περισσότερο από όσο το είχε ανάγκη η Marvel και έπρεπε να βρεθεί τρόπος να συνεχίσει να είναι πηγή έμπνευσης και εμβαθύνει το πολιτιστικό του αποτύπωμα. Ο T’Challa μπορεί να περιμένει. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved