The Last Οf Us: Θα είναι αντάξιο των προσδοκιών μας; Έτσι φαίνεται από το τρέιλερ

Επιτέλους έχουμε το επίσημο πρώτο trailer από το HBO

Η Naughty Dog μας χάρισε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ever και τώρα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε και σε σειρά από το HBO. Εδώ και καιρό περιμέναμε το πρώτο trailer του τηλεοπτικού The Last of Us του HBO και ανήμερα της 'The Last of Us Day' ήρθε σε όλο της το μεγαλείο. Δεν είναι τυχαίο που όλοι μιλάνε για αυτή τη σειρά μιας και το trailer σε αποζημιώνει αμέσως για την αναμονή. Το πρώτο trailer της υπερπαραγωγής του HBO κυκλοφορεί και δίνει μια χορταστική ματιά στο ύφος και τα σκηνικά της σειράς. Σε έναν post apocalyptic κόσμο δύο άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν. Σε έναν κόσμο χωρίς ελπίδα, με τον Pedro Pascal ως Joel και την μικρή Bella Ramsey στο ρόλο της Ellie, οι δυο τους θα πολεμήσουν για να μείνουν ζωντανοί.

Παπακαλιάτικα κλισέ που αναμένουμε στο «Maestro» από τον τεράστιο Χριστόφορο

Όποιος από εσάς έχει παίξει το παιχνίδι θα καταλάβει αμέσως πως πολλές από τις σκηνές είναι παρμένες από την σκηνοθεσία του παιχνιδιού. Υπάρχουν όμως και σκηνές που δεν μας θυμίζουν κάτι από το game και αυτό φυσικά μόνο καλό μπορεί να είναι για όλους εμάς που έχουμε την εμπειρία του παιχνιδιού. Η πανάκριβη παραγωγή του HBO που λέγεται ότι κοστίζει πάνω από $10 εκατ. ανά επεισόδιο, θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε πολλά σημεία και πρόσφατα μάθαμε μια ακόμη λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων.

 

 
 

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Όσον αφορά το cast, ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα υποδυθεί τον Tommy, η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel, η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" το ρόλο της Tess. Επίσης, ο Nick Offerman του Parks & Rec θα συμμετέχει ως "Bill", η Storm Reid του "Euphoria" θα υποδυθεί την Riley, ενώ και πρόσωπα των βιντεοπαιχνιδιών θα συμμετέχουν. Συγκεκριμένα η Merle Dandridge θα υποδυθεί την Marlene, ο Jeffrey Pierce (voice actor του Tommy) θα συμμετέχει σε άγνωστο ρόλο και μαζί τους οι "Joel" και "Ellie" των παιχνιδιών, δηλαδή Troy Baker και Ashley Johnson σε επίσης άγνωστους ρόλους.

Το The Last of Us πρόκειται να προβληθεί στο HBO μέσα στο 2023.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved