Έβαζε λεφτά στην πρώην του επειδή τον μπλόκαρε από όλα τα social media

Ένας Άγγλος βρήκε τη λύση στις αιτιολογήσεις της μεταφοράς χρημάτων του ebanking για τις κατάρες που ήθελε να στείλει στην πρώην του.

Ο Jack Roach πίστεψε πως βρήκε τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Rachel Thomas-Tear, κάτι που τελικά διαψεύστηκε μετά από μόλις τρεις μήνες σχέσης. Στην αρχή το πρώην ζευγάρι είπε ότι θα παρέμεναν φίλοι, αλλά λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ότι σπάνια έχει καλή κατάληξη όλο αυτό. Πολύ σύντομα ο 29χρονος άρχισε να στέλνει οργισμένα μηνύματα στην 24χρονη, να την παίρνει συνεχώς τηλέφωνα και γενικά να έχει μια καθόλου νορμάλ συμπεριφορά αρρωστημένης καψούρας. 

Όπως ήταν λογικό Rachel τον μπλόκαρε από παντού, από τη στιγμή που ο Jack δεν έπαιρνε από λόγια, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Χωρίς πρόσβαση στο τηλέφωνό της, στα social media και στα messaging apps, ο τύπος βρήκε έναν άλλο τρόπο για να μεταφέρει τα λόγια «αγάπης» που είχε να πει ακόμα στην άτυχη κοπέλα. Μιας και κανείς δεν μπορεί να κάνει φραγή καταθέσεων στον τραπεζικό του λογαριασμό, ποιος δεν θέλει να του βάζουν λεφτά άλλωστε, της έκανε καταθέσεις χρημάτων. Στις καταθέσεις αυτές την στόλιζε μια διάφορες βρισιές, κατάρες και άλλα τέτοια χαριτωμένα που δείχνουν ανισόρροπο χαρακτήρα. 

 

 

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο απίθανος τύπος έκανε 41 διαφορετικές καταθέσεις χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό της πρώην του, ανακαλύπτοντας έναν δικό του μοναδικό τρόπο να στέλνει μηνύματα σε στυλ 090. Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο η Rachel δεν εκτίμησε καθόλου τα ανέλπιστα χρήματα που βρέθηκαν ξαφνικά στον λογαριασμό της και κατέφυγε στη δικαιοσύνη. 

Το τοπικό δικαστήριο καταδίκασε την συμπεριφορά stalker του Jack που ένας Θεός ξέρει πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί αυτή καψούρα και η εμμονή από τη στιγμή που ούτε τα λεφτά δεν λογαριάζει. Για αυτή του τη συμπεριφορά θα πρέπει να καταβάλει πρόστιμο 50 λιρών, 100 λίρες στην πρώην του, 495 λίρες δικαστικά έξοδα, θα πρέπει να μείνει για τα επόμενα 2 χρόνια μακριά από την πρώην του, θα πρέπει να δουλέψει 135 ώρες απλήρωτης κοινωνικής εργασίας μέσα στους επόμενους 12 μήνες και τέλος, να παρακολουθήσει ένα 20ήμερο πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης που θα τον βοηθήσει να καλμάρει τη φάση του. 

Ειδικά το τελευταία ευχόμαστε να λειτουργήσει και να τον βοηθήσει να ξεπεράσει την εμμονή του με τη Rachel, να μπορέσει κι αυτή να ηρεμήσει επιτέλους. 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved