Το ρεκόρ Γκίνες στο bar crawling είναι βγαλμένο από τα πιο υγρά φοιτητικά μας όνειρα

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 56 pubs σε 24 ώρες, αλλά πλέον υπάρχει νέος Βασιλιάς στο άθλημα.

Λίγο πριν ανοίξουν και πάλι μπαρ και εστιατόρια με τη λήξη των περιοριστικών μέτρων, όλοι μέσα μας ονειρευόμασταν μια παλιά καλή μπαρότσαρκα, από αυτές που κατέληγαν μπουσουλώντας, αγκαλιά με την λεκάνη και ένα hangover που θα μας έκανε να δώσουμε την ψευδή υπόσχεση στον εαυτό μας ότι δεν θα ξαναπιούμε αλκοόλ. Κάποιοι κατάφεραν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα και να επιδοθούν σε ένα ανελέητο σαφάρι ποτού, μεγαλύτερη απόδειξη της τάσης, το διπλό σπάσιμο του ρεκόρ Γκίνες στο bar crawling μέσα στο 2022. 

Στις αρχές του καλοκαιριού, το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ανακοίνωσε ότι ένας Ουαλός, ονόματι Gareth Murphy έθεσε νέο ρεκόρ στο πόσες pub κατάφερε να επισκεφτεί μέσα σε 24 ώρες, ο αριθμός αυτών ήταν 56 pubs, αλλά φαίνεται ότι ένας νεαρός από το Brighton το είχε. 

Ο 22χρονος Nathan Crimp ξεκίνησε το ταξίδι του στις 11 το πρωί της 17ης Σεπτεμβρίου με τη συνοδεία δύο κολλητών του. Το σημείο εκκίνησης ήταν η pub Ye Olde Black Horse στο Rottingdean, ένα χωριό λίγο έξω από το Brighton. Στόχος της παρέας ήταν να πιουν μπίρες και σφηνάκια και όχι μόνο να σπάσουν το ολόφρεσκο ρεκόρ, αλλά να το συντρίψουν. 

 

 

Κατάφεραν να το σπάσουν μόλις στις 10 ώρες όταν και μπήκαν στην 57η pub. Για να αποδείξουν κάθε μία από τις στάσεις τους κράτησαν αποδείξεις, φωτογραφίες και ήταν εφοδιασμένοι με ένα GPS tracker. Αλλά το ταξίδι δεν είχε τελειώσει εκεί. 

Από τη τη στιγμή που ήταν μόλις 21:30 όταν έσπασαν το ρεκόρ, ώρα που συνήθως βγαίνουν τα Σάββατα, είπαν να το πάνε όσο αντέχουν, άντεξαν για 10 ακόμα στάσεις.

Το κοντέρ έγραψε 67 pubs στα χαράματα της 18ης Σεπτεμβρίου. Στις 4:00 το πρωί είπαν να το λήξουν, μετά από 17 ώρες μπιροποσίας και μετά από περίπου 28 χλμ δρόμου. Στο τέλος της διαδρομής, αφού ξενέρωσαν και συνήλθαν, παραδέχτηκαν ότι είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχουν κάνει ποτέ και ό,τι σχεδιασμό κι αν είχαν κάνει, πήγε στράφι. Γιατί αυτό που τους έφτασε σε 67 pubs ήταν το καλό κλίμα της παρεάς και όχι το πρόγραμμα.

 

 

Το πρόγραμμα που ναυάγησε έλεγε ότι θα είναι σχετικά νηφάλιοι στις πρώτες 25 στάσεις, για να αντέξουν τελικά μέχρι την 15η. Για να καταφέρουν να αντέξουν έκαναν και μη αλκοολικά διαλείμματα με αναψυκτικά και χυμούς ανάμεσα στις μπίρες και τα ποτά, και φυσικά πάρα πολύ νερό. Εννοείται πώς έκαναν και πάρα πολλές επισκέψεις στην τουαλέτα, αφού ο καθένας τους ήπιε περίπου 30 λίτρα σε υγρά. Μάλιστα χρονικά, οι επισκέψεις στην τουαλέτα, τους πήραν όσο περίπου χρόνο και η παραμονή σε μπάρες και σκαμπό στις διάφορες pubs.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved