Ο Tom Hardy μόλις κέρδισε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στο βραζιλιάνικο Jiu-Jitsu
22 SHARES

Δύο στα δύο σε τουρνουά φέτος. Μήπως να κατέβει για αντίπαλος του σιχαμένου Logan Paul;

Το βιογραφικό του κυρίου Tom Hardy είναι γεμάτο με καλές ταινίες και σκηνές μάχης. Αυτό είναι γνωστό στον περισσότερο κόσμο που ασχολείται λίγο με το σινεμά. Ο Tom Hardy έχει ενσαρκώσει έναν τρομερό Bane κι έχει δώσει την ψυχή του σε έναν καταπληκτικό Venom. Επίσης, ποιος δεν τον χάρηκε άραγε στο επικό Mad Max: Fury Road; Ξέρουμε τα πάντα γι' αυτόν όταν πρόκειται για τον κινηματογράφο και τους ρόλους του. Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως μέχρι πρόσφατα είναι το θάρρος του και η μανία του με τις πολεμικές τέχνες.

 

 

Πλέον ο Tom Hardy είναι πρωταθλητής στο βραζιλιάνικο Jiu-Jitsu και μάλιστα σε επίσημο διαγωνισμό. Μιλάμε για ένα πολύ δύσκολο άθλημα το οποίο χρειάζεται εξαιρετική τεχνική και φυσική κατάσταση για να το ασκεί κανείς. Πόσο μάλλον για να είναι και πρωταθλητής. Ο Tom Hardy είναι 45 χρονών κι όμως δεν το βάζει κάτω, αντιθέτως παίρνει χρυσά μετάλλια. Μάλιστα ακούστηκε πως δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό χωρίς να το ξέρει κανείς.

 Όσα μας έμαθε ο Tom Hardy για το αντρικό στυλ

 
 

Οι διοργανωτές και συγκεκριμένα ο διαιτητής Mohamed Itoumaine έβαλε τα δυνατά του για να μην πάρει διαστάσεις η συμμετοχή του Hardy στον διαγωνισμό. Παρόλα αυτά ο διάσημος ηθοποιός κέρδισε το πρώτο βραβείο με την αξία του μιας και κατέχει χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο άθλημα. Το βραβείο δόθηκε στον Hardy με το επίσημο όνομα του Edward. O Hardy έγινε φυσικά αποδεκτός από την Jiu-Jitsu κοινότητα και μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που αναγνωρίζουν την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση.22 SHARES