Στο Μοναστηράκι θα αναδειχθεί ο γυμναστηριακός Βασιλιάς Αρθούρος

Αντί για Εξκάλιμπερ πρεπει να σηκώσεις αλτήρα 78 κιλών. Νομίζεις πως είσαι άξιος;

Στο Μοναστηράκι τελευταία έχει γίνει κάτι που μόνο σε πιο παλιές εποχές ίσως να το βλέπαμε. Ένα δημόσιο θέαμα που συμμετέχει όποιος έχει τα κότσια και την απαραίτητη δύναμη. Το Thomas Inch Dumbbell Public Challenge προκαλεί όλους τους Αθηναίους (και όχι μόνο) να δοκιμάσουν την δύναμη τους μπροστά στο κοινό που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα. Όποιος καταφέρει να σηκώσει αυτόν το αλτήρα τότε κερδίζει 100 ευρώ. Μόνο που μέχρι τώρα κανείς δεν το έχει καταφέρει. Μας θυμίζει έντονα τον κλασικό μύθο με το σπαθί του Αρθούρου που είναι καρφωμένο στην πέτρα και κανείς δεν μπορεί να το βγάλει από εκεί.

 Το cheat meal του Dwayne Johnson είναι υπερβολικό ακόμα για Ελληνίδα γιαγιά

 
 

Η ομάδα Greek Strength Games διοργάνωσε αυτό το δημόσιο θέαμα και προκαλεί όλους τους περαστικούς από την πλατεία στο Μοναστηράκι να δοκιμάσουν τη δύναμη τους. Οι προσπάθειες του κόσμου ήταν αρκετές και η συμμετοχή πήγε πολύ καλά, κανείς όμως δεν κατάφερε να σηκώσει αυτόν τον παράξενο αλτήρα. Για να γίνει η δοκιμασία πιο ενδιαφέρουσα έβαλαν στο παιχνίδι και την επιταγή των 100 ευρώ για τον εκλεκτό. Το όλο πράγμα όμως δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να ακούγεται. Οι συμμετέχοντες πρέπει να σηκώσουν τον αλτήρα με το ένα χέρι και να το φτάσουν πάνω από το κεφάλι τους. Ουκ ολίγοι νόμιζαν πως ήταν παιχνιδάκι αλλά όλοι απέτυχαν. Η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο μπορούν να σηκώσουν τον συγκεκριμένο αλτήρα, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον Βρετανό αθλητή αγωνισμάτων δύναμης, Thomas Inch.

Θα αναρωτιέστε τι ακριβώς συμβαίνει όμως με τον συγκεκριμένο αλτήρα. Είναι απλό, η διαφορά έγκειται στην λαβή του. Η διάμετρός της είναι 2 με 2.5 ίντσες, με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι τρομερή δύναμη στον καρπό για να την πιάσεις. Κανείς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει σωστά το challenge και να πάρει τα χρήματα, ωστόσο ήταν κάποιοι που τουλάχιστον το έκαναν με τα δύο χέρια. Εσύ θα το κατάφερνες; Δεν έχεις παρά να πας στο Μοναστηράκι και να δοκιμάσεις την δύναμη σου.

 

@nikitas.l

Λινκ στο προφιλ μου για να δεις ολο το βιντεο

♬ ANYTHING GOES - Q U I N T O N


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved