Μέχρι πού θα έφτανες για να γνωρίσεις καλύτερα τον Lionel Messi; Είναι πιο εύκολο απ’ όσο νόμιζες

Είσαι από εκείνους τους φιλάθλους που το ποδόσφαιρο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους; Που περιμένουν με αγωνία τους επόμενους αγώνες του αγαπημένου τους παίκτη και ξέρουν τα πάντα γι’ αυτόν;

Μήπως παράλληλα αυτός ο αγαπημένος σου παίκτης είναι ο Lionel Messi και θα έκανες τα πάντα για να μάθεις ενδιαφέρουσες ιστορίες από τη ζωή του που ελάχιστοι γνωρίζουν; Εάν ναι, τότε η Mastercard και η Εθνική Τράπεζα, σού έχουν τα καλύτερο δώρο για αυτό το φθινόπωρο: σε φέρνουν πιο κοντά στον κορυφαίο παίκτη και μάλιστα με τον πιο εύκολο τρόπο.

 

mes2

 

Από τις 12 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 13 Νοεμβρίου 2022, όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Mastercard από την Εθνική Τράπεζα αποκτούν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον άσσο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και μπορεί να ήσουν έτοιμος να κάνεις τα πάντα για να ταξιδέψεις στον κόσμο του Messi ή ακόμα ίσως και να τον δεις από κοντά, αλλά τελικά ο τρόπος είναι πολύ πιο απλός!

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι στο διάστημα της καμπάνιας να κάνεις τις συναλλαγές σου με την Mastercard πιστωτική κάρτα σου από την Εθνική Τράπεζα!

Αυτόματα, αποκτάς πρόσβαση στην ειδικά  σχεδιασμένη ιστοσελίδα της Mastercard και της Εθνικής Τράπεζας (priceless.com/NBG), όπου μπορείς να βρεις αποκλειστικό υλικό από τη ζωή και τη διαδρομή του Μέσι εκτός γηπέδου και άγνωστες στιγμές από την πορεία του που κανείς φίλαθλος δε γνωρίζει μέχρι σήμερα.

 

mes3

 

 

Παράλληλα, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις συναλλαγές σου, μπορείς να διεκδικήσεις διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσεις από κοντά έναν αγώνα UEFA Champions League στο εξωτερικό, καθώς και να κερδίσεις ένα από τα κουτιά με μοναδικά αντικείμενα του Lionel Messi με την υπογραφή του!

Και ναι, φυσικά ένα από αυτά είναι και η φανέλα του Messi και μάλιστα με την υπογραφή του!

Δεν έχεις ακόμη πιστωτική κάρτα; Επίλεξε σήμερα την πιστωτική κάρτα Mastercard® από την Εθνική Τράπεζα που ταιριάζει στις ανάγκες σου, χρησιμοποίησε την έως και 13 Νοεμβρίου στις καθημερινές σου συναλλαγές, και διεκδίκησε ένα από τα μοναδικά δώρα. Ανακάλυψε τις πιστωτικές κάρτες εδώ.

Η απόσταση από το να ζήσεις μεγάλες εμπειρίες και να κερδίσεις μοναδικά δώρα δεν ήταν ποτέ τόσο μικρή! Γι’ αυτό μην χάσεις την ευκαιρία! Με μια απλή κίνηση στις καθημερινές σου συναλλαγές μπορεί να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα βρεθούν μαζί με κάποιον αγαπημένο τους σε έναν αγώνα UCL!

Μάθε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved