associated press Νέα καριέρα για τον Usain Bolt στις πασαρέλες

Πάλι περπατάει δηλαδή, αλλά πιο αργά αυτή τη φορά

Ο πιο γρήγορος άνθρωπος του κόσμου έριξε τον ρυθμό με τον οποίο κινεί τα πόδια του και αυτή τη φορά έκανε τον γύρο του θριάμβου στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ως το κεντρικό πρόσωπο της Puma. H εταιρεία αθλητικών ειδών συμπληρώνει 75 χρόνια το 2023 και το γιόρτασε με ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα runshow. 

 

 

Ανάμεσα στα γνωστά μοντέλα όπως η Winnie Harlow, ήταν ο χρυσός δρομέας Usain Bolt, ο οποίος πρόβαρε ένα σμόκιν με στοιχεία από τις φόρμες γυμναστικής της εταιρείας. Μιλώντας στα παρασκήνια για την εμπειρία του, τη χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα και λίγο πολύ έκανε ό,τι έκανε και σαν σπρίντερ, με τη διαφορά ότι δεν έπρεπε να προσπεράσει κανέναν και να διατηρεί σταθερό ρυθμό σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα. 

O 36χρονος Τζαμαϊκανός μπορεί να έχει αποσυρθεί από τον στίβο, αλλά δεν τον λες και έτοιμο για συνταξιοδότηση σε αυτή την ηλικία και με αυτή την φυσική κατάσταση. Καλή τύχη του ευχόμαστε, αν συνεχίσει στο μόντελινγκ την καριέρα του και είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει στις μεγάλες δυσκολίες που έχει το ολυμπιακών απαιτήσεων επάγγελμα, όπως μαθαίνουμε από τα παρασκήνια του GNTM. 

Βέβαια να μην περιμένει ότι θα φορέσουμε το σμόκιν-φόρμα, κάποια πράγματα είναι καλό να μην μπλέκονται και τα σμόκιν να παραμείνουν σμόκιν και οι φόρμες να παραμείνουν φόρμες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved