Η μοναδική συμβουλή καριέρας που έδωσε ο Leonardo DiCaprio στον Timothee Chalamet

Θα μπορούσε να του πει κάτι για τις γυναίκες και τις ηλικίες, αλλά έχει ακόμα baby face o Chalamet και δεν χρειάζεται να ανησυχεί ακόμα για το αν ταιριάζει εμφανισιακά με τις συντρόφους του.

Ο Timothee Chalamet είναι το νέο ζεστό ψωμάκι του Hollywood σε βαθμό που ξέρουμε ότι μπορεί να μην τον αντέχεις τόσες φορές που τον βλέπεις μπροστά σου ή ακόμα χειρότερα, τόσες φορές που σου λέει η δικιά σου πόσο όμορφο τον βρίσκει. Αν πάμε λίγα χρόνια νωρίτερα, θα θυμηθούμε ότι το ίδιο ακριβώς πράγμα συνέβη και με τον Leonardo DiCaprio αμέσως μετά το μπαμ με τον Τιτανικό. Όλες ξετρελάθηκαν με το baby face του και έπρεπε να δουλέψει πάρα πολύ, ας είναι καλά ο Martin Scorsese, το προφίλ του για να καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου για τις υποκριτικές του ικανότητες και όχι το χαριτωμένο του πρόσωπο.

 

 

Ο Chalamet είναι μάλλον πιο τυχερός σε αυτό και κατάφερε να χτίσει το προφίλ του με το Dune και άλλες σοβαρές παραγωγές, αλλά και πάλι είναι δύσκολο να αποφύγει την παγίδα της εικόνας του. Το νήμα που συνδέει τις πορείες των δύο αντρών, με διαφορά φάσης, έκλεισε κι έγινε κύκλος όταν συναντήθηκαν επαγγελματικά στα γυρίσματα του Don’t Look Up.

Για αυτή τους τη συνάντηση μίλησε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που έδωσε ο 26χρονος ηθοποιός στη βρετανική Vogue. Το σπουδαιότερο που έχει να κρατήσει ο Chalamet από αυτή τη συνάντηση είναι η μοναδική συμβουλή καριέρας που του έδωσε ο βετεράνος πλέον DiCaprio, και από τη στιγμή που τα έχει κάνει όλα καλά στην καριέρα του, μάλλον δικαιούται δια να ομιλεί και να δίνει συμβουλές.

 

 

«Μακριά από τα ναρκωτικά και από τις ταινίες με υπερήρωες», σε μια παραλλαγή της παραίνεσης της γιαγιάς μας που μας καλούσε να προσέχουμε να μην πάρουμε ναρκωτικά και να μην ακούμε ροκ μουσική, αν και η προοπτική που δίνει ο DiCaprio είναι μάλλον πιο σωστή αν σκεφτούμε πόσες καριέρες παιδιών-θαυμάτων καταστράφηκαν, αν όχι ζωές από λάθος επιλογές ζωής. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved