Assosiated Press Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γίνεται ξανά ταινία, αυτή τη φορά μικρού μήκους

H Meta και το WhatsApp μπαίνουν στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου και το νέο πρότζεκτ λέγεται «Naija Odyssey».

Δύο γιγαντιαίες εταιρίες, η Meta και το WhatsApp, ξεκινάνε την παραγωγή ταινιών απ’ ΄τι φαίνεται. Θέλουν να μπουν στο παιχνίδι του streaming, αυτό είναι φανερό. Από την άλλη όμως κάτι τέτοιο μπορεί να βγει σε καλό για εμάς μιας και τα νέα είναι ευχάριστα. Θέλουν να γυρίσουν ταινία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η ταινία θα είναι μικρού μήκους. H WhatsApp κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του "Naija Odyssey" στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρωταθλητής του NBA και σταρ της Εθνικής Ομάδας, Γιάννης Αντετοκούνμπο και πρόκειται ουσιαστικά για ένα φιλμ που εστιάζει στη ζωή του.

Cobra Kai: Ο Chozen είναι ο sensei που έλειπε από τη σειρά

Ποια θα είναι όμως η υπόθεση της ταινίας;

Η αληθινή ιστορία ενός αστέρα του μπάσκετ, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που γεννήθηκε στην Ελλάδα από Νιγηριανούς γονείς. Σε όλη του τη ζωή οι άνθρωποι προσπαθούσαν να του πουν ποιος ήταν. Τώρα ο Γιάννης αφηγείται την δική του "ιστορία καταγωγής πολλών καταβολών", καθώς συμφιλιώνει τις ρίζες του, τον τόπο γέννησης και την αίσθηση του ανήκειν ανάμεσα σε διαπολιτισμικούς κόσμους.

 

 
 

Η Meta πριν από ένα χρόνο περίπου υπέγραψε συμβόλαιο με τον Αντετοκούνμπο για να γίνει το κύριο πρόσωπο της καμπάνιας του WhatsApp. Στο trailer ακούγεται η φωνή του Γιάννη να λέει: "Στην Ελλάδα, οι δάσκαλοί μου έλεγαν για ταξιδιώτες που πάλευαν με τα νερά για να βρουν το σπίτι τους, τους εαυτούς τους. Και εγώ ήμουν στο ίδιο ταξίδι". Αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για την Ελλάδα αλλά και για τον ίδιο τον Γιάννη ο οποίος έχει περάσει πολλά αλλά όμως τώρα παίρνει αυτό που του αξίζει. Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς πλέον θεωρείται παγκοσμίως σαν ένας από τους καλύτερους παίχτες του NBA.

Τη σκηνοθεσία του Naija Odyssey υπογράφουν οι Nono Ayuso και Rodrigo Inada, σε μοντάζ του Mikkel E.G. Nielsen, βραβευμένου με Όσκαρ μοντέρ για το "Sound of Metal". Βέβαια, πολύ καιρό πριν η Disney θέλησε να κάνει ταινία τη ζωή του Γιάννη και της οικογένειας Αντετοκούνμπο. Ο λόγος για το "RISE" (Η Άνοδος) που κυκλοφορεί στο Disney Plus. H ταινία μικρού μήκους θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου μέσα από το YouTube, τα social της WhatsApp και το Amazon Prime Video.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved