Τύπος είχε προβλέψει μήνες πριν με ακρίβεια ημέρας τον θάνατο της Ελισάβετ

Στην ίδια πρόβλεψη αναφέρει και τον θάνατο του Καρόλου. Όχι του Γ'.

Οι χρονοταξιδιώτες και όσοι προβλέπουν τα μελλούμενα έχουν γίνει το νέο μεγάλο φετίχ των κοινωνικών δικτύων. Το γιατί συμβαίνει αυτό την τελευταία διετία, είναι εύκολο να ερμηνευτεί. Όπως και το 2000 με τη γενικότερη ανασφάλεια του ιού Y2K, έτσι και τώρα με την πανδημία, και τον πόλεμο στην Ουκρανία στη συνέχεια, η ανασφάλεια και το άγχος για το μέλλον ενθαρρύνει τους μελλοντολόγους που βρίσκουν ανοιχτά αυτιά. 

pref2

 

Σήμερα έχουμε τον Logan με το μελλοντολογικό account του στο twitter που κανείς δεν του είχε δώσει την πρέπουσα σημασία. Το πέπλο της άγνοιας εξαφανίστηκε αμέσως, μόλις κάποιος θυμήθηκε ότι τον περασμένο Ιούλιο είχε προβλέψει ότι η Ελισάβετ θα φύγει από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022. 

Τι νέο φέρνει η εποχή του Καρόλου του 3ου;

Σαν να μην έφτανε ότι έπεσε μέσα στην ανατριχιαστικής ακρίβειας πρόβλεψη που έκανε τα πλήθη να αρχίσουν να τον πιστεύουν σαν νέο προφήτη, στο ίδιο tweet έχει προβλέψει ότι ο Κάρολος ο 3ος δεν πρόκειται να μακροημερεύσει. Στις 26 Μαρτίου του 2026 αναφέρει ότι θα μπει ο τραγικός επίλογος στη βασιλεία του νέου μονάρχη δίνοντας μια από τις πιο βραχυχρόνιες θητείες που έχει δει ο βρετανικός θρόνος που σίγουρα δεν θα μπορεί να συγκριθεί με την 70ετή της Ελισάβετ.

 

 

Ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθεί και αυτή του η προφητεία γιατί εκτός των άλλων δεν είναι και τόσο μεγάλος ο Κάρολος που άνετα θα μπορούσε να βασιλέψει για 15 χρόνια τουλάχιστον. Στην Αγγλία πάντως έχουν ήδη τρομάξει με τον Logan που ζει τη δική του στιγμή Νοστράδαμου αυξάνοντας κατακόρυφα τον αριθμό των ακολούθων του.  

.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved