Θα έχριζες βασιλιά τον κολλητό σου λούζοντάς τον με μπίρα;

Ένας άντρας ανακηρύσσεται βασιλιάς ενός μικρού νησιού μέσα σε ένα καταρράκτη μπίρας.  

Τώρα που οι νέες αφίξεις στην μοναρχία είναι επίκαιρο θέμα, με τον Κάρολο να ετοιμάζεται να γίνει Βασιλιάς της Αγγλίας, εμείς βρήκαμε έναν εντελώς «ανεξάρτητο» τύπο ο οποίος ανακηρύχθηκε "βασιλιάς" ενός μικρού νησιού. Το θέμα είναι πως το έκανε. Εκεί είναι όλο το ζουμί, στην κυριολεξία.

Το νησί του Piel βρίσκεται μισό μίλι από την ακτή της Cumbria, βορειοδυτικά της Μεγάλης Βρετανίας. Το συγκεκριμένο νησί έχει έκταση ακριβώς 26 acres και το πιο μεγάλο κτίριο είναι ένα παλιό κάστρο 900 χρονών. Γύρω από το κάστρο υπάρχουν 8 αγροτόσπιτα. Αυτό. Όλο κι όλο το νησί to γυρνάς μέσα σε λίγη ώρα.

Δύσκολος χειμώνας: Εσύ θα πλήρωνες 20 ευρώ για ένα ποτήρι μπίρας;

Το πιο σημαντικό κτίσμα όμως ολόκληρου του νησιού είναι η pub η οποία ονομάζεται The Ship Inn. Εκεί όποιος νέος ιδιοκτήτης αναλαμβάνει καθήκοντα τότε πρέπει να περάσει ένα πολύ παράξενο τελετουργικό. Πρέπει να στεφτεί Βασιλιάς του Νησιού και να λουστεί με μπίρα.

 

 

Το τελετουργικό γίνεται έξω ακριβώς από την pub με την παρουσία όλων των κατοίκων του νησιού. Μιλάμε για επίσημο coronation όχι αστεία. Ο ηλεκτρολόγος Aaron Anderson κέρδισε ανάμεσα από 200 συμμετέχοντες τον τίτλο του ιδιοκτήτη και στο βίντεο βλέπουμε το επίσημο “coronation” του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved