Getty Χρονοταξιδιώτης προέβλεψε πως θα πεθάνει η Ελισάβετ το 2022

Ισχυρίζεται πως ήρθε από το 2082 και αποκάλυψε και άλλα γεγονότα που θα συμβούν άμεσα.

Ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει προκαλέσει θρήνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα αφιερώματα από sites δε σταματούν τις τελευταίες ώρες. Ποια θα είναι η επόμενη μέρα της διαδοχής; Πότε θα γίνει κηδεία; Ποια ήταν στην πραγματικότητα η Βασίλισσα Ελισάβετ; Η κατάσταση της υγείας της είχε χειροτερεύσει τις τελευταίες ημέρες και οι προσωπικοί γιατροί της περίμεναν το αναπόφευκτο. Το αναπόφευκτο που είχε προβλέψει ένας τύπος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ταξιδιώτης στον χρόνο.

 

 

Συγκεκριμένα ισχυρίζεται ότι επέστρεψε από το 2082 και τον περασμένο Απρίλιο είχε δηλώσει πως η Βασίλισσα Ελισάβετ θα φύγει από τη ζωή το 2022. Μάλιστα είχε αναφέρει πως θα πέθαινε στις 4 Οκτωβρίου του 2022, πέφτοντας έξω μόλις 26 ημέρες αναφορικά με την ημερομηνία.

Η Ελισάβετ, ο θάνατος των συμβόλων και το αναπόφευκτο πέρασμα στη μετανεωτερικότητα

Ο συγκεκριμένος τύπος είναι δημοφιλής στο TikTok και συχνά πυκνά δηλώνει ότι επέστρεψε από το μέλλον και αποκαλύπτει γεγονότα που θα συμβούν. Όπως για παράδειγμα πως στα επόμενα 4 χρόνια η Τότεναμ θα κατακτήσει κάποιον τίτλο και το Big Ben θα καταρρεύσει μέσα στο 2023.

Εδώ θα είμαστε για να δούμε αν θα πέσει μέσα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved