Ο Sylvester Stallone γίνεται ο πιο καλοντυμένος μαφιόζος του streaming

Στο Tulsa King θα δούμε έναν αγνώριστο Sly.

Τον έχουμε δει να κάνει πολλά, ξέρουμε πως ο αγαπημένος μας Stallone δεν έχει περιορισμούς στους ρόλους του, μπορεί κυριολεκτικά να παίξει τα πάντα κι αυτό γιατί εκτός από σταρ είναι κι ένας καλός ηθοποιός. Άλλωστε δεν θα ήταν εκεί που είναι σήμερα αν δεν είχε ταλέντο. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα παίξει έναν μαφιόζο και μάλιστα έναν που ξέρει να ντύνεται. Αλλά δεν ξέρει μόνο αυτό φυσικά, ξέρει και να κάνει ολόκληρες πόλεις να τον πληρώνουν. 

Υπέροχα νέα για όποιον θέλει ένα κρυογενετικό ομοίωμα του Sylvester Stallone

Τη νέα σειρά Tulsa King οι δημιουργοί την έχουν υποσχεθεί σε όλους τους φανατικούς με την μαφία και τους μαφιόζους.

Την σειρά υπογράφει ο Taylor Sheridan, δημιουργός του "Yellowstone", με τον Terence Winter των "Sopranos" σε ρόλο Showrunner και σεναριογράφου.

Στο Tulsa King θα δούμε έναν εκτός ορίων Stallone να υποδύεται τον Dwaight "General" Manfredi. Ένα τύπο σκληρό που όμως έχει να βγάλει σε πέρας μία ακόμη πιο σκληρή αποστολή. Πρέπει να πάει στην Tulsa του Τέξας και να ριζώσει εκεί παρακλάδια της εγκληματικής οργάνωσης για την οποία δουλεύει.

 

 
 

Το δικό του αφεντικό όμως τον προδίδει και ο ίδιος αποφασίζει να κάνει την Tulsa δική του, σαν αφεντικό πλέον. Στο διάβα του δεν στέκεται κανείς, μιας και ο Manfredi ξέρει πολύ καλά τι κάνει και γιατί το κάνει.

Συνειδητοποιώντας ότι η μαφιόζικη οικογένειά του είναι καχύποπτη εναντίον του, ο Dwight φτιάχνει σιγά-σιγά μία ομάδα με απίθανους εγκληματίες για να τον βοηθήσουν να δημιουργήσει μια νέα εγκληματική αυτοκρατορία, σε ένα μέρος που για τον ίδιο μπορεί να είναι ένας άλλος πλανήτης.

 

 

Έχουμε καιρό να δούμε τον Stallone σε έναν τέτοιο ρόλο, ίσως από τότε που είχε παίξει τον αρχίμαφιόζο στο Δυο Γυναίκες, Τρεις Βαλίτσες κι Εγώ. Κι εκεί ήταν καλοντυμένος.

 

 
 

Ο Max Casella (The Tender Bar) θα υποδυθεί τον Armand Truisi, έναν φιλόδοξο εγκληματία που λειτουργεί υπό την αιγίδα της οικογένειας Invernizzi. Ο Domenick Lombardozzi (Billions) θα παίξει τον Charles "Chickie" Invernizzi, το αφεντικό και αρχηγό της οικογένειας Invernizzi, ενώ θα συμμετέχουν και οι Vincent Piazza (Boardwalk Empire) και Jay Will (The Marvelous Mrs. Maisel).

Το Tulsa King θα κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στις 13 Νοεμβρίου του 2022 αποκλειστικά στο Paramount+.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved