Getty Τι έγινε Ντι Κάπριο; Γουστάρεις «μεγαλύτερες»;

Σπάει το φράγμα των 25 ετών και θέλει να βγει με την 27χρονη Τζίτζι Χαντίντ. Αλλά -μάλλον- δε θα πάει πολύ καλά αυτό.

Για δύο πράγματα ήμασταν σχεδόν σίγουροι μέχρι σήμερα: Πώς το σύμπαν είναι άπειρο και πώς ο Λεονάρντο ντι Κάπριο δεν θα βγει ποτέ ραντεβού με γυναίκα πάνω από 25 ετών. Αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα από το Us Weekly, πρέπει να αρχίσουμε να αναθεωρούμε τα όσα ξέραμε. Διότι ο 47χρονος star ετοιμάζεται να καταπατήσει τον «ιερό νόμο» του. Έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Τζίτζι Χαντίντ, η οποία έχει ξεπεράσει το φράγμα των «25» και την τελευταία φορά στη γενέθλια τούρτα της έσβησε 27 κεράκια.

«Γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Ελκύονται πολύ ο ένας από τον άλλον. Είναι ακριβώς ο τύπος του: πανέμορφη, σέξι, αλλά χαμηλών τόνων», αναφέρει πηγή του περιοδικού. Προσπερνώντας το σχόλιο πως μία πανέμορφη, σέξι, χαμηλών τόνων είναι ο τύπος του, λες και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες δεν νιώθουμε έλξη για την Τζίτζι (ή οποιοδήποτε άλλο supermodel), η περίπτωση του Λίο αξίζει ιδιαίτερη μνεία.

 

 

Είναι ο άνθρωπος που κάθε άνδρας έχει ζηλέψει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του. Επιτυχημένος, έχει λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής του, γοητευτικός, με επιτυχία στο γυναικείο φύλο. Έχει αποφασίσει να κλείσει τα αυτιά του στα στερεότυπα που θέτει η κοινωνία και σε θέλει «παντρεμένο με παιδιά» γιατί αλλιώς δεν έχεις βρει την ευτυχία στη ζωή σου. Ο τύπος γουστάρει να απολαμβάνει την παρέα πανέμορφων γυναικών που βρίσκονται στο εύρος 20-25. Είναι λες και έχει βάλει συγκεκριμένα στοιχεία στην «αναζήτηση»: «Γυναίκα, supermodel, εύρος ηλικίας 20-25. Enter». Και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει καλύτερα από όλους.

Ωστόσο μέχρι να πέσει πάνω στην Τζίτζι. Μέχρι να ξεπεράσει το όριο των 25 ετών και να παίξει μπαλίτσα σε αχαρτογράφητα νερά. Να βγει από τη ζώνη ασφαλείας του και να ζήσει επικίνδυνα. Νιώθει μία ακαμάχητη έλξη για το supermodel, μία καλλονή που βρίσκεται στο 27ο έτος της ηλικίας της. Και εκεί τα πράγματα είναι ζόρικα. Διότι όπως επικαλείται το περιοδικό Us Weekly «εκείνη δεν έχει το βλέμμα της πάνω του. Είναι φίλοι και δεν θέλει να έχει ρομαντική σχέση μαζί του αυτή τη στιγμή». Το μοντέλο με καταγωγή από την Παλαιστίνη έχει να αντιμετωπίσει έναν πρόσφατο χωρισμό και θέλει να μείνει «λίγο μόνη της να σκεφτεί».

Όταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μιλάει, οι υπόλοιποι ακούμε προσεκτικά

Ο Ντι Κάπριο, ο άνθρωπος που ποτέ δεν ένιωσε την απόρριψη στο πετσί του, έρχεται αντιμέτωπος με μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Από το 2000 έως το 2005 ήταν με τη Ζιζέλ, ενώ από το 2006 έως το 2011 είχε σχέση με την Μπαρ Ραφαέλι. Το 2011 έβγαινε με την ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι. Από το 2013 έως το 2014 ήταν με το μοντέλο και ηθοποιό από την Γερμανία Τόνι Γκαρν. Το 2015 έιχε σχέση με την Κέλι Ρόρμπαχ, ενώ από το 2016 έως το 2017 με την Νίνα Άγκνταλ. Καθόλου άσχημα. Μέχρι να έρθει η ώρα της χυλόπιτας από την Τζίτζι. Την 27χρονη και μητέρα ενός παιδιού, Τζίτζι Χαντίντ.

 

 

Αγαπητέ Λίο, ας πρόσεχες. Δεν είναι όλες για όλους. Παίξε μέχρι το φράγμα των 25. Γιατί μετά έχει κατρακύλα.

Παρακάτω μία ματιά στις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του Ντι Κάπριο:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved