Assosiated Press Κλέι Τόμπσον μήπως να αράξεις λίγο με το 2K23;

Δεν το λες και ντροπή το 88% rating από το τρίποντο. 

Το ότι το έχει εξελίξει σε τεράστιο βαθμό το ρεαλισμό, τα γραφικά και όλες τις δυνατότητές του δεν σημαίνει και ότι έχει μονάχα φίλους. Ξεχνιέται άλλωστε ο Έβαν Φουρνιέ που πέρσι έβλεπε το πρόσωπό του και πραγματικά σιχτίριζε.

Η αλήθεια είναι ότι ένα δίκιο του το δίνουμε.

Φέτος ήρθε η σειρά ενός άλλου τρελο-σουτέρ (πολύ καλύτερου από τον Φουρνιέ) να εκδηλώσει παράπονα. Και αυτός ο κάποιος είναι ο Κλέι Τόμπσον.

Ο «Splash Brother» του Στεφ Κάρι που επέστρεψε φέτος στο ΝΒΑ μετά από δύο χρόνια απουσίας χωρίς να λογαριάζει από φόβο, φτάνοντας μάλιστα σε άλλο ένα πρωτάθλημα (το 4ο του) δεν φάνηκε και τόσο χαρούμενος για το rating τριπόντου του εαυτού του (88%) στο 2Κ23, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς στο Twitter. Μαζί του και ο πρώην συμπαίκτης του, Κέβιν Ντουράντ.

Θυμηθείτε τη μυθική επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από 941 μέρες.

Δεν ξέρουμε ακριβώς αν αυτό που τον πείραξε είναι ότι η διαφορά του με τον Στεφ Κάρι είναι διψήφια (99 έναντι 88) ή απλά δεν δέχεται να έχει ίδιο ποσοστό με τους Ντεσμόντ Μπέιν, Κέβιν Ντουράντ και Λουκ Κενάρντ, το θέμα είναι ότι ο Τόμπσον πήρε λίγο παραπάνω πατριωτικά το όλο θέμα. 

Αν του έβαζαν ποσοστό κάτω του 70% να το καταλάβουμε, το πάλι 88% δεν το λες και προσβλητικό. Όπως και να' χει το 2Κ23 φαίνεται αρκετά χορταστικό. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved