Η πιο Hugh Hefner στιγμή του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Έχασε τις βαλίτσες του στο Μπαλί, δεν είχε βρακί για 5 μέρες και έμεινε με τη ρόμπα. Ωστόσο η ιστορία έχει πολλά κενά.

Τι μπορεί να απασχολεί τον Έλληνα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές του και με τον δύσκολο Χειμώνα προ των πυλών; Αν η πρώτη σκέψη είναι οι αυξήσεις σε προϊόντα και λογαριασμούς ρεύματος, τότε ίσως να πρόκειται για τη λάθος απάντηση. Διότι μια ματιά trends της Google, στο Twitter και στις ιστοσελίδες με πιο ανάλαφρο περιεχόμενο, θα διαπιστώσεις πως στην κορυφή βρίσκεται το χαμένο βρακί του Τσιμιτσέλη. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε τις περιπέτειες του από τις διακοπές στο Μπαλί. Εκεί βρέθηκε με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού και η μοίρα του επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη. «Χάσαμε τις βαλίτσες μας, δεν είχα βρακί να βάλω 5 μέρες, ήμασταν δύο μέρες με τη ρόμπα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ώπα Γιάννη. Κάτσε γιατί πρέπει να μιλήσουμε σοβαρά. Διότι καλή ιστορία σου αλλά μπάζει από παντού.

 

 

Έχασες την βαλίτσα σου, δεν είχες να βάλεις βρακί για πέντε μέρες και κυκλοφορούσες δύο μέρες με τη ρόμπα. Οκ αλλά τις υπόλοιπες τρεις μέρες, τι έκανες; Γυμνισμό σε κάποια παραλία στο Μπαλί; Έμεινες κλειδωμένος στο δωμάτιο ολόγυμνος; Κυκλοφόρησες μ’ ένα φύλλο συκής δίπλα σε πολλά υποσχόμενους Μπαλινέζους, παριστάνοντας τον Αδάμ από την Κυψέλη; Τι έγινε εκείνο το τριήμερο που δεν είχες να βάλεις βρακί και πέταξες τη ρόμπα; Οφείλεις ν’ απαντήσεις, όχι μόνο στους τηλεθεατές της Ελένης, αλλά και σε όλους εκείνους τους χρήστες που σ’ έκαναν πρώτο trend στο ελληνικό διαδίκτυο.

Μία Μενεγάκη δεν την ξεχνάς εύκολα

Επίσης φίλε Γιάννη χάνεις την βαλίτσα σου. Οκ, άσχημο να σου συμβεί σε ξένη χώρα. Αλλά 5 μέρες δεν μπορούσες να πεταχτείς σ’ ένα μαγαζί να αγοράσεις ένα βρακί; Ή μήπως σκέφτηκες «οκ κουλ, η μοναδική επιλογή που έχω είναι να κυκλοφορώ τσίτσιδος μέχρι να γυρίσω στην Αθήνα»;

 

 

Μήπως ενδόμυχα αισθάνθηκες υπέροχα που επιτέλους έγινες ο Hugh Hefner των φτωχών; Που άγγιξες εκείνο το όνειρο του τύπου που έκανε τη σατέν ρόμπα, εμβληματικό σύμβολο καλοπέρασης και μακροζωΐας; Και αν η απάντησή σου είναι καταφατική, τότε σε στηρίζουμε και σε ζηλεύουμε όσο λίγους άνδρες. Έζησες την πιο Playboy στιγμή σου. Εκείνη την Hugh Hefner στιγμή που κάποιοι την... λιγουρεύονται. Πήγες στο Μπαλί ένα μήνα, με μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες στο πλάι σου και κυκλοφόρησες με ρόμπα για δύο μέρες.

Τι άλλο να ζητήσει ένας άνδρας από τη ζωή του; Ενδεχομένως ένα βρακί για πέντε μέρες. Ίσως και όχι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved