Assosiated Press Πώς θα απολαύσεις τον Μαρσέλο έτσι και δεν παίξει μία στο Λιμάνι

Αν φοβάσαι ότι τελικά δεν θα τον δεις στα «ερυθρόλευκα», υπάρχουν εναλλακτικές.

Είναι μεγάλη αλήθεια ότι από την ώρα και τη στιγμή που κυκλοφόρησε η επικείμενη συμφωνία του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, όλη η Ελλάδα έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Ποιος να το πίστευε άλλωστε. «Μεταγραφή αεροδρομίου», «Μαρσέλο αλάνι, έλα στο Λιμάνι» και άλλα παρόμοια θα σκεπάσουν απόψε τον ήχο, τόσο στο «Ελ. Βενιζελος» όσο και στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Είναι τυπάρα πάντως ο Βραζιλιάνος.

Επειδή όμως είμαστε καχύποπτοι και το έχουμε κάνει ποιηματάκι ότι ένας τέτοιος παίκτης ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και όχι για μπάλα, αρχίσαμε να κάνουμε ήδη πλάνα για το πώς θα βλέπουμε σε περίπτωση που κάθε ΣουΚου δίπλα στο ονομά του θα αναγράφεται το «μπασκετικό» DNP.

 

 

Δεν χρειάζεται να κλείσεις πρώτο τραπέζι πίστα σε μαγαζί της παραλιακής -αν και είναι βέβαιο ότι κάπου θα τον πάρει το μάτι σου-, παρακάτω σου βρήκαμε διέξοδο μπροστά σε ενδεχόμενο αδιέξοδο. Όλα αυτά σε περίπτωση που η μεταγραφή του αποδειχθεί Εσιέν και όχι Τζιοβάνι

Υ.Γ. Τον ψάξαμε και στην ταινία Goal!2 αλλά ακόμα δεν είχε πάρει μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Τα παλιά FIFA

Ποιος θα το πίστευε ότι κοτζάμ FIFA 23 δεν θα έχει μέσα κοτζάμ Μαρσέλο. Δεν ξέρουμε αν τον έχει στη διαθεση της «σελεσάο» όπου λόγω δικαιωμάτων δεν θα τον δεις με το όνομά του, αλλά με κάποια παραλλαγή τύπου «Maricuelo», «Mercelao» ή «Markelo»  ωστόσο σε επίπεδο συλλόγων στο λέμε από τώρα, δεν θα τον βρεις. Ούτε καν το update δεν θα κάνει τη δουλειά. Και ο λόγος είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα βρίσκεται στο Rest of the World. Αν πάλι έχεις FIFA 22 και πίσω, μπορείς να πάρεις Ρεάλ Μαδρίτης και να οργώσεις την αριστερή πλευρά.

 

 

Διαφήμιση NIVEA

Είχαμε βαρεθεί που το είχαμε βαρεθεί το δίδυμο Σέρχιο Ράμος και Μαρσέλο στην οπισθοφυλακή της «Βασίλισσας», έπρεπε καποια στιγμή να τους βλέπουμε μονίμως και σε διαφημίσεις της NIVEA. Τουλάχιστον ήταν μια ευκαιρία να βλέπουμε τον Ίσκο ο οποίος έπαιζε συχνά μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Αν ο Μαρσέλο αποδειχτεί τελικά Εσιέν, ίσως αρχίσεις να τη βλέπεις και για αυτόν.

 

 

#ΑΝΤΕΓΕΙΑ με Τάκη Τσουκαλά

«Και γκαζόζα, και λουκούμι, και γκαζόζα». Μπορεί να μπέρδεψε λίγο τα λόγια του ο Τάκης Τσουκαλάς αλλά του δίνουμε συγχωροχάρτι γιατί έγινε πάνω στον ενθουσιασμό και την ταραχή της μεγάλης μεταγραφής. Αυτή η εκπομπή αφιερωμένη στον Μαρσέλο αλά Samba πρέπει μπει στο αρχείο και να παίζεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο λες και είναι το ερυθρόλευκο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Πλάκα στην πλάκα θα ήταν ωραίο μια φορά να τους δούμε και μαζί σε πάνελ του #ΑΝΤΕΓΕΙΑ. Σχεδόν ίδιο μαλλί έχουν (είχαν) άλλωστε.

 

 

Απόψε στο Καραϊσκάκη

Δεν ξέρουμε τι έχει ετοιμάσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά σίγουρα η αποψινή βραδιά θα είναι μοναδική. Για τους αισιόδοξους φαν του Ολυμπιακού είναι ο ερχομός ενός τεράστιου παίκτη, για τους πιο κακοπροαίρετους μία από τις συλλεκτικές εμφανίσεις του στο «Λιμάνι».

Όπως και να έχει αξίζει να κατηφορήσεις σήμερα προς Νέο Φάληρο για την ανεπίσημη πρώτη του Μαρσέλο. Μπορεί να είναι και η μοναδική του. Αν όμως μας διαψεύσει και σαρώσει φέτος σε συμμετοχές, απλώς θα έχεις να λες ότι πήγες σε μια μεγάλη γιορτή που θα μείνει αξέχαστη. Θα είναι σαν τους Scorpions που έρχονται για Τελευταία φορά στην Ελλάδα εδώ και τόσα χρόνια. Win win λοιπόν.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved