Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Monopoly μοιράζεται τα μυστικά του για να τσακωθείς με όλους

Γιατί δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να πάψεις να μιλάς με τους φίλους σου από το να του βάλεις να πληρώσουν ενοίκιο ξενοδοχείου στη λεωφόρο Αμαλίας.

Ο Νιcoló Falcone είναι ένας άνθρωπος που συνδυάζει τις αρετές του συνονόματου Machiavelli και του Saul Goodman. Είναι ένας αδίστακτος δικηγόρος από τη Βενετία και εκτός από τρομερός δικηγόρος είναι και παγκόσμιος πρωταθλητής στη Monopoly, aka του επιτραπέζιο παιχνίδι που έχει διαλύσει σπίτια, οικογένειες, σχέσεις, προξενιά, Χριστούγεννα κλπ. 

Συμμετέχει σε πρωταθλήματα Monopoly από το 2015, όταν και στο πρωτάθλημα του Macau έφυγε με το έπαθλο των 20.580€, όσα ακριβώς είναι και το αποθεματικό της τράπεζας. Μιλώντας στην Guardian για τις εμπειρίες του και τα μυστικά του, παραδέχθηκε ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ποσοστό τύχης στην έκβαση του παιχνιδιού από τη στιγμή που υπάρχουν ζάρια σε αυτό. Όμως πέρα από τις καλές ή κακές ζαριές, ο δαιμόνιος δικηγόρος έχει μερικές συμβουλές να δώσει σε όσους θέλουν να κερδίσουν και να τους μισήσουν.

 

 

Η πιο απλή συμβουλή που έχει να δώσει είναι να διαβάσετε όλοι πολύ καλά τους κανόνες πριν το παιχνίδι. Αυτό θα το επιταχύνει, θα σας κάνει να χαράξετε πιο εύκολα στρατηγική και φυσικά θα αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Πιο γνωστή παρεξήγηση είναι το πότε μπορεί να χτίσει κάποιος και ο Falcone ναι μεν διευκρινίζει ότι μπορείς να χτίσεις όποτε θες και δεν χρειάζεται να περιμένεις τη σειρά σου, αλλά καλό είναι χτίσεις άμεσα 3 σπίτια σε κάθε οδό μόλις συμπληρωθεί το σετ.  

Στη συνέχεια ο Falcone δίνει τη συμβουλή της φυλακής όσο περνάει το παιχνίδι. «Κάνε τα πάντα για να βγεις γρήγορα από αυτή στην αρχή, κάτσε όσο περισσότερο μπορείς όταν το παιχνίδι φουντώσει» Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μαζεύεις λεφτά όσο αποφεύγεις να πληρώνεις τους υπόλοιπους.

Καλές ζαριές και καλά ξεμπερδέματα να ευχηθούμε, και προς Θεού, όχι βία. Είναι ένα απλό επιτραπέζιο παιχνίδι και το μόνο που πρέπει να έχουμε στο νου μας είναι να περασουμε καλά, ή μήπως όχι;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved