Υπέροχα νέα για όποιον θέλει ένα κρυογενετικό ομοίωμα του Sylvester Stallone

To ομοίωμα είχε χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα του Demolition Man και πωλείται σε λογική τιμή.

John Spartan ήταν το όνομα του χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Sylvester Stallone στο Demolition Man πριν από τρεις δεκαετίες περίπου και παρά το ότι ήταν Σπαρτιάτης, δεν άντεχε και πολλές κακουχίες. Το σενάριο τον ήθελε να μένει για 70 ολάκερα χρόνια σε κρυογενετικό θάλαμο πριν επανέλθει στην ενεργό δράση, και από ότι φαίνεται ο Rocky και Rambo της καρδιάς μας δεν μπορούσε να κάτσει ούτε μισή ώρα στο κρύο για τις ανάγκες των γυρισμάτων. 

 

 

Αυτός ήταν και ο λόγος που έφτιαξαν ένα λαστιχένιο ομοίωμα του Sly σαν κασκαντέρ. Τώρα αυτό το ομοίωμα βρέθηκε, ένας Θεός ξέρει πώς, σε ένα παλιατζίδικο στην Αυστραλία και πωλείται για 3000€ περίπου. Την ανακάλυψη έκανε viral μια γυναίκα στο Instagram που είδε τυχαία έναν γυμνό Stallone να την κοιτάει με ένα βλέμμα πόνου εκεί που χάζευε αμπαζούρ και κομοδίνα. Παρά την ανατριχίλα που την κυρίευσε, κατάφερε να βγάλει μερικά stories για να μας δώσει την πολύτιμη πληροφορία, ειδικά σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν έναν γυμνό Stallone για το σαλόνι τους, και ποιος δεν θα ήθελε εδώ που τα λέμε.

 

 

Τα ερωτήματα που προκλήθηκαν πολλά, με κυριότερο όχι το πώς διάολο βρέθηκε στην Αυστραλία, αλλά πού είναι το άλλο ομοίωμα που έφτιαξαν, αυτό του Wesley Snipes που είχε κι αυτός έναν δίδυμο κρυογενετικό αδελφό. Δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση αν ο Snipes πήρε το δικό του παραμάσχαλα και το έχει βάλει να κάθεται κάπου στο σαλόνι του, απέναντι από αυτόν όταν πίνει ένα ποτό, γιατί μόνο ένα γυμνό ομοίωμα του Wesley Snipes είναι αρκετά cool για να κάτσει δίπλα στον Wesley Snipes όταν πίνει το ποτό του. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved