Πράγματα που καταφέρνουν να ξεπεράσουν σε ηλικία τις συντρόφους του Leonardo DiCaprio

H Camila Morrone έκλεισε τα 25 πριν από λίγους μήνες, άρα θα έπρεπε να ήταν ήδη έτοιμη για το αναπόφευκτο.

Η αγάπη του Leonardo DiCaprio για το ωραίο, και κυρίως το νεαρό, είναι κάτι παραπάνω από γνωστή στο ευρύ κοινό και η συνήθειά του να δημιουργεί σχέσεις μόνο με γυναίκες που βρίσκονται στο άνθος της ηλικίας τους προκαλεί συνεχώς σχολιασμό και τρολάρισμα. Για την Camila Morrone η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στα μέσα του περασμένου Ιουνίου όταν και συμπλήρωσε το 25ο έτος της ηλικίας της, ένα μαγικό νούμερο για τον Leonardo DiCaprio. 

 

 

Το να συμπληρώσει μια σύντροφος DiCaprio τα 25 ήταν κάτι το πρωτόγνωρο και όλοι άρχισαν να βάζουν στοιχήματα για το πόσο γρήγορα θα της δώσει τα παπούτσια στο χέρι, αν και πολλοί ήταν αυτοί που υπέθεσαν ότι για να προλάβει να κλείσει τα 25 ίσως να ήταν και keeper. Κυριακή, κοντή γιορτή αποδείχθηκε για τον Leo η υπόθεση και σε καθόλου τυχαίο timing βγήκε και πάλι στο σεργιάνι για την επόμενη σύντροφό του. Είναι η εποχή που τρέχει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου και το κυλικείο του ΦΠΨ είναι γεμάτο από υποψήφιες που καλύπτουν τις προδιαγραφές του ηθοποιού που πλησιάζει επικίνδυνα τη διπλάσια ηλικία από τις συντρόφους του.

Μάλιστα στο reddit κάποιος μερακλής από το ΣΕΜΦΕ έφτιαξε ένα γράφημα που εξηγεί την ημιτονοειδή πορεία της ηλικίας των συντρόφων του σε σχέση με τη σταθερή άνοδο της ηλικίας του. Θα αισθανόμασταν άσχημα για το ageism με το οποίο αντιμετωπίζει ο DiCaprio τις συντρόφους του, αλλά μετά από τόσες επαναλήψεις του δράματος, κι αυτές μάλλον ξέρουν που πέφτουν και αν κάποια από αυτές νομίζει ότι θα καταφέρει να τον αλλάξει πλανάται πλάνην οικτράν. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι όσο μεγαλώνει θα γίνει ακόμα χειρότερος και θα συνεχίσει να κρατά τα σκήπτρα των πιπινολατρών στην πορεία προς την καραμπινάτη κρίση μέσης ηλικίας.

 

FVXitQ5WUAYmk5F

 

Κάποιοι μιλούν για ανεπούλωτο τραύμα στον ευαίσθητο ανδρισμό του που έχει προκύψει από το ότι η σχεδόν συνομήλική του Kate Winslet δεν τον άφησε να ανέβει στην πόρτα, ενώ ήταν σίγουρο ότι χωρούσε πάνω σε αυτή και έτσι δεν σώθηκε στον Τιτανικό. Κάποιοι άλλοι λένε ότι απλά βρίσκει και τα κάνει από τη στιγμή που εξακολουθεί να έχει baby face, και καταφέρνει να δείχνει ταιριαστός δίπλα ακόμα και σε γυναίκες που θα μπορούσαν να είναι κόρες του. 

 

 

Ό,τι κι αν συμβαίνει στο μυαλό και την καρδιά του Leo, είναι σίγουρο ότι κάτι παθαίνει με το που η σύντροφός του κλείσει τα 25 και ίσως έχει ένα γενικό θέμα με την ηλικία αυτή και για να τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει τη φοβία του θα του προτείνουμε μερικά αδιαμφισβήτητα όμορφα πράγματα που έχουν κλείσει τα 25 χρόνια. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα τα δείτε.     

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved