Μετά το δούλεμα στη Μύκονο, στο Twitter έγραψε ότι η δίαιτα απέδωσε. Όταν δούμε φωτογραφία θα το πιστέψουμε.

Ο Elon Musk δεν κάνει καριέρα για το όμορφο παρουσιαστικό του αλλά για τις καινοτόμες ιδέες και το πραγματικά «πανούργο» μυαλό του. Μέχρι να τον δούμε στην παπαράτσι-φωτογραφία από το γιοτ του στην Μύκονο είχαμε πιστέψει ότι παρά το άκρως απαιτητικό πρόγραμμά του καθημερινά, κρατιέται καλά σωματικά, ενώ  φροντίζει να είναι αρκετά κομψός σε κάθε του εμφάνιση.

Όλα αυτά μέχρι να δούμε το παρακάτω ντοκουμέντο (πακέτο με τα τρολαρίσματα):

H συμβουλή καριέρας που θες να ακούσεις από τον Elon Musk.

 

Και κάπως έτσι γκρεμίστηκε η (όποια) εικόνα είχαμε για τον πιο πλούσιο άνθρωπο στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ο κόσμος δεν κρατήθηκε, τα memes και οι ιδέες των πλέον εμπνευσμένων ήρθαν σε έξαρση και στο CV του μαζί με όλα τα υπόλοιπα επιτεύγματα ήρθε και η πάνλευκη κοιλίτσα του.

Θα ήθελες να τον έχεις για αφεντικό μετά τις ατάκες του για την άδεια του καλοκαιριού;

Το τρολάρισμα τον αφύπνησε;

Πείτε το προσωπικό πείσμα ή τσαντίλα που όλος ο κόσμος ασχολείται με το σώμα και όχι το μυαλό του, ο ιδιοκτήτης των Space X και Tesla φαίνεται ότι το πήρε κατάκαρδα και αποφάσισε να αδυνατίσει.

Έτσι τουλάχιστον δήλωσε στο αγαπημένο του Twitter το οποίο τελικά (για την ώρα) δεν θα μπορέσει να αποκτήσει.

«Με τη συμβουλή ενός καλού φίλου, νηστεύω περιοδικά και νιώθω πιο υγιής», ήταν τα λόγια του.

 

 

Δεν ξέρουμε τελικά τι είναι αυτό που του άλλαξε γνώμη και κυρίως αν όντως ισχύει αυτή η αλλαγή στο σώμα του, έχουμε κάθε λόγο να μην πιστεύουμε όλα όσα γράφει στο Twitter και περιμένουμε φωτογραφία για επαλήθευση.

Εδώ τρόλαρε ότι θα αγοράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αν πάντως τον δούμε όντως αδυνατισμένο, ας του ευχηθούμε και ένα καλό σολάριουμ. Έτσι για να συνεχιστεί λίγο το τρολάρισμα.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved