IMDB Κόβεται το «The Sandman»; Ο Neil Gaiman μας λύνει την απορία

Η πιο πετυχημένη σειρά των τελευταίων βδομάδων μπορεί να κοπεί από το Netflix. Παρόλα αυτά θα έχει σίγουρα συνέχεια.

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που έχουμε μπλέξει με τα δικαιώματα των εταιριών παραγωγής και τους ήρωες κόμικ έχει αλλοιωθεί το υλικό και όλοι οι πραγματικοί φανς ενός franchise προσεύχονται να γίνει ένα εμπορικό θαύμα και να πέσουν τα τείχη των συμφωνιών. Αυτό δηλαδή που συνέβαινε τόσα χρόνια με τη Marvel, τη Sony ή τη Fox μέχρι να αλλάξει η τάξη πραγμάτων και η Disney τα βάλει όλα (σχεδόν) κάτω από το καλούπι της.

Το ίδιο βέβαια είδαμε και στη σειρά «The Sandman» που περιμέναμε αρκετό καιρό και λόγω των δικαιωμάτων δεν είδαμε τον John Constantine που κανονικά εμφανίζεται στο Hellblazer αλλά την Johanna Constantine. Ακόμα και έτσι όμως δεν μείναμε με το παράπονο και η σειρά του Neil Gaiman είναι σταθερά πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού το τελευταίο διάστημα.

 

Διαβάστε την κριτική μας για τη σειρά «The Sandman».

Υπάρχει περίπτωση να μην συνεχιστεί;

Μοιάζει παράλογο μια τόσο επιτυχημένη σειρά να μην έχει συνέχεια -ειδικά τώρα που θα γίνει χαμός- ωστόσο όπως είπε ο δημιουργός, Neil Gaiman είναι αρκετά πιθανό λόγω υψηλού κόστους παραγωγής το Netflix να μην δώσει συνέχεια στην ιστορία του Dream που μετενσάρκωσε με τόση επιτυχία ο Tom Sturridge.

 

 

Η επιτυχία της δεν είναι δυνατόν να εξασφαλίσει τη συνέχειά της στο Netflix, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ο 2ος κύκλος. Για την ακρίβεια ο Gaiman έδειξε ότι τα δικαιώματα της σειράς μπορεί να τα έχει αυτή τη στιγμή το Netflix, ωστόσο αν δεν μπορεί να συνεχίσει την παραγωγή του έχει το ελεύθερο να τα μεταφέρει σε άλλη streaming υπηρεσία.

 

 

Είτε θα είναι στο Netflix, είτε κάπου άλλού ο «Sandman» η σειρά όνειρο που έγινε επιτέλους πραγματικότητα, θα έχει συνέχεια την οποία λαχταρά αρκετά ο κόσμος που αγάπησε τη Vertigo Comics.

Η επιτυχία αυτής της σειράς μας έκανε να περιμένουμε με ανυπομονησία τον Sandman.

Τώρα ειδικά που θα φύγουμε από το εισαγωγικό κομμάτι και θα μεταφερθούμε στη μάχη με τον Lucifer Morningstar (το οποίο θα καταλήξει στα γεγονότα της σειράς Lucifer) είναι μια κατάσταση που καμία streaming υπηρεσία δεν θα μπορούσε να αρνηθεί. Μπορεί το κόστος να είναι υψηλό, το πρεστίζ όμως είναι τεράστιο. Σχεδόν ονειρικό.

Θυμίζουμε το cast της σειράς στο παρακάτω άλμπουμ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved