Αλλαγή δεδομένων στο DCEU και ο νέος CEO, David Zaslav έχει διαλέξει την νέα πορεία πραγμάτων.

Ήρθαν τα πάνω-κάτω στη Warner Bros. με την αλλαγή διεύθυνσης και νέες τακτικές ετοιμάζονται να λάβουν μέρος στο σύμπαν της DC. Και εκεί που περιμέναμε ότι η ταινία The Flash θα άλλαζε τα πάντα, με την αλλαγή στα ηνία από τον Walter Hamada στον νέο CEO, David Zaslav ακούμε ότι τα πλάνα περί διαφορετικής προσέγγισης του σύμπαντος μπαίνουν on hold και επιστρέφουμε (μάλλον) σε παλιά λημέρια.

Με λίγα λόγια ο Zaslav ακύρωσε όλα τα projects που ξεκινηνούσαν (βλ. Superman reboot) και αφού απαγόρευσε και την ταινία Batgirl η οποία είχε τελειώσει γυρίσματα με τη δικαιολογία ότι δεν πέρασε καν τα screentests, επαναφέρει στη ζωή ένα project που στάθηκε αφορμή για άπειρους φαν της Dc Comics να δημιουργήσουν ειδικό petition ούτως ώστε να μην καταργηθεί. Το σύμπαν δηλαδή που εμπνεύστηκε ο Zach Snyder.

 

Δεν τρελαθήκαμε βέβαια με το Snyder Cut.

Ποια είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή;

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής στο DCEU δεν έχουν εντυπωσιάσει με τις επιλογές τους στα μεγάλα ονόματα του franchise (βλ. Μπάτμαν του Ben Affleck ή Superman του Cavill, αλλά έχουν χτυπήσει φλέβα χρυσού με ήρωες όπως ο Shazam, o Aquaman, η Wonderwoman και -από το πουθενά- ο Peacemaker. Αυτό είναι που θέλει να αλλάξει η νέα διεύθυνση.

Ο νέος  CEO της εταιρίας λοιπόν, είχε όπως φαίνεται τρεις επιλογές:

 

 

Μετά από αυτό όμως τι;

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει σε αυτό το σύμπαν της DC αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα μια πιθανή επιστροφή του Snyderverse θα φέρει χαμόγελα σε πολύ κόσμο που ήθελε να δει μια ιστορία με όλους τους ήρωες μαζί και βασικό κακό τον Darkseid που για όσο εμφανίστηκε στο Snydercut μας σήκωσε την τρίχα.

 

 

Το θέμα είναι όμως ότι στον απόηχο της ματαίωσης του Snyderverse, είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τα πλάνα του Zach Snyder για το μέλλον της τριλογίας -όπως ότι ο Batman στο τέλος θυσιάζεται και ότι η Lois Lane έχει κάνει παιδί με τον Bruce Wayne αλλά ο Superman το μεγαλώνει σαν να είναι δικό του- και πλέον είναι σαφές ότι θέλει ένα γενικότερο «σέρβις» και διαφορετικό γράψιμο. Όλα αυτά εφόσον αποδειχτεί ότι ο Zaslav επαναφέρει τη συγκεκριμένη ιδέα για το DCEU.

Μπορεί οι ταινίες Man of Steel και Batman vs Superman: Dawn of Justice να απογοήτευσαν, η Justice League ωστόσο του Snyder και όχι του Whedon μπορεί να μην εντυπωσίασε αλλά έβαλε τις βάσεις για μια πολύ ωραία συνέχεια και εφόσον ο Zaslav επιθυμεί διακαώς το συγκεκριμένο storyline, έχουμε κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε σε κάτι καλό.

Μπορεί στο DCEU να μην λειτουργούν όλα ρολόι, τουλάχιστον δουλεύει εκπληκτικά το Bat-verse του Matt Reeves, το οποίο δημιουργεί ένα δικό του κύκλο, με projects που παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον. Ειδικά το τελευταίο που δουλεύει.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved