Έρχεται σειρά Joker και ανατριχιάζουμε στην ιδέα

Ο Matt Reeves του «The Batman» έχει σκοπό να μας γνωρίσει όλους τους κακούς της Gotham.

Και ενώ ετοιμαζόμαστε για τη σειρά Penguin με τον Collin Farrell που άρεσε πολύ από την ταινία «The Batman» φαίνεται πως το Bat-Verse που δημιουργεί ο σκηνοθέτης Matt Reeves έχει μεγαλύτερη πέραση για τους κακούς του για αυτό και χτίζει το σύμπαν γύρω από αυτούς. Όπως ξέρουμε μέχρι στιγμής ο Reeves έχει συμφωνήσει με τη Warner Bros. για το παραπάνω TV Series, για το «The Batman 2», μια σειρά «Arkham Asylum» (καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει εκεί) και τώρα μαθαίνουμε ότι ετοιμάζει ένα πρότζεκτ για τον πιο προβεβλημένο κακό στην ιστορία της Dc Comics. Προφανώς και μιλάμε για τον Joker.

Για να μην μπερδεύεστε, δεν μιλάμε για τον Clown Prince of Crime του Joaquin Phoenix ο οποίος ετοιμάζεται για το δικό του σίκουελ σε μορφή μιούζικαλ, αλλά για εκείνον του Barry Keoghan ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στο φινάλε του The Batman και δίνοντας μια πιο σκοτεινή και ταυτόχρονα να ανατριχιαστική χροιά στον απόλυτο supervillain.

 

Ο Batman του Reeves έχει μέλλον.

Με βάση τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, ο Joker δεν θα είναι ο κακός στο «Batman 2» αλλά θα κάνει εμφάνιση στη σειρά Penguin όπως και ο Scarecrow. Με βάση το timeline πρώτα θα κυκλοφορήσει το Penguin Series, ύστερα το «The Batman 2» και λογικά η σειρά του Joker αμέσως μετά. Όλα αυτά δείχνουν την προσπάθεια να αναδειχτούν και άλλοι κακοί χαρακτήρες από το σύμπαν της Dc που έχουν μπει στη σκιά του Joker, αλλά ταυτόχρονα και ένα μεγάλο build up στον χαρακτήρα του Keoghan ο οποίος κάποια στιγμή προορίζεται να συγκρουστεί με τη νέμεσή του.

Για την ώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή, ειδικά μετά από όλα όσα έγιναν στη Warner Bros. και άλλαξαν όλα τα project (π.χ. ακυρώθηκε το Batgirl ενώ είχε γυριστεί), αλλά με χαρά βλέπουμε ότι το Bat-Verse του Reeves έχει πέραση ακόμα και στη νέα εποχή της εταιρίας.

Υπάρχει μια μεγάλη ξενέρα πίσω από το γεγονός ότι δεν θα γυριστεί το Batgirl.

Ειδικά αυτός ο ανατριχιαστικός Joker του Keoghan έχει κάθε λόγο να μας προκαλεί ενδιαφέρον να τον γνωρίσουμε. Ξεχνιέται άλλωστε η delete scene από την ταινία «The Batman» και το 1on1 με τον Σκοτεινό Ιππότη του Pattinson;

The Batman Joker Deleted Scene


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved