Σπουδές Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας για εκλεκτούς!

Στο κέντρο της Αθήνας, στη Σταδίου 26 δημιουργήθηκε από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 το πιο σύγχρονο κτήριο Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Ελλάδα. Αισθητικά άψογο, διαρρυθμισμένο από κορυφαίους επαγγελματίες για τους επαγγελματίες του μέλλοντος και διαθέτοντας highend εξοπλισμό για όλες τις προσφερόμενες ειδικότητες, τα εργαστηριακά μαθήματα και οι handson σπουδές περνούν σε άλλο επίπεδο.

Οι εργαστηριακοί χώροι που έχουν δημιουργηθεί από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 για τις Σπουδές σε Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία κλέβουν τις εντυπώσεις χάρη στην αισθητική τους και στον εξοπλισμό που έχει επιλεχθεί πάντα σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ανάγκες της αγοράς και την πάντα ζητούμενη τεχνολογική υπεροχή.

Στην αίθουσα Μουσικής Τεχνολογίας ο συνδυασμός της κάρτας ήχου Apollo X8p Heritage,  του Manley Massive EQ, του compressor API 2500+  και του προενισχυτή μικροφώνων Manley VoxBox «ακούγονται» από τα studio monitors Focal Trio 6 Be προσφέροντας τεχνική αρτιότητα και δυνατότητες,  που δεν συναντά κανείς σε εκπαιδευτικό περιβάλλον παρά μόνο σε κορυφαία επαγγελματικά studios.

Στην αίθουσα Ηχοληψίας «καρδιά» του εργαστηρίου είναι η δημοφιλής Digico S21 μια επιλογή ξεκάθαρα προσανατολισμένη στη live Ηχοληψία, στο πεδίο δηλαδή που οι απόφοιτοι ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 θα έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες καριέρας μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας της Σχολής. Σε συνδυασμό με το πλήρως εξοπλισμένο booth όπου συναντάμε κορυφαία brands της αγοράς ( Neumann, Marshall, Fender, Roland, Sennheiser, Shure, AKG, Electrovoice, Tama, Ibanez, Bugera etc.   η διαδικασία του εργαστηριακού μαθήματος ανεβαίνει σε υψηλά επαγγελματικά επίπεδα.

  • Κλείσε επίσκεψη για μια προσωπική ξενάγηση στις hi-end εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στη Σταδίου 26!

Στη διάθεση των σπουδαστών για τα μαθήματα σε περιβάλλον αίθουσας υπολογιστών βρίσκονται πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια με τα τελευταίας γενιάς iMac Pink για iOS λειτουργικό και τα “gaming monsters” της Infinity Gear για λειτουργικό Windows. Εκεί το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 τους παρέχει για χρήση τα Midi Keyboard Arturia minilab MKII, ένα keyboard ανά σπουδαστή!

Το πιο συναρπαστικό κομμάτι των σπουδών στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι η δωρεάν διάθεση των εργαστηρίων στους τυχερούς σπουδαστές που θα προλάβουν να κλείσουν τη θέση τους για να στελεχώσουν τα τμήματα Οκτωβρίου 2022! Έτσι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να εξασκηθούν, να δημιουργήσουν δικά τους projects και να έχουν συνεχή επαφή με εξοπλισμό που θα ζήλευαν και επαγγελματίες!

Οι Αίθουσες  Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας διαμορφώθηκαν ακουστικά σύμφωνα με μελέτη και υλικά της εταιρίας Vicoustic και η εφαρμογή πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένους τεχνικούς της ArtMediaCloud. Η εταιρία «Ζάχος music store» είχε τη συνολική επίβλεψη του εξοπλισμού των εργαστηρίων, ενώ οι εταιρίες Athens Pro Audio και Kariotis Audio & Lighting ήταν οι κύριοι προμηθευτές του έργου και συνεισέφεραν με την τεχνογνωσία και τους οίκους που αντιπροσωπεύουν σε ένα κορυφαίο σπουδαστικό περιβάλλον.©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved