Ο Tom Hardy μόλις κέρδισε χρυσά μετάλλια στο Jiu-Jitsu

Όχι πως δεν έμοιαζε απειλητικός πριν, αλλά πλέον δεν παίζεις.

Πολυπράγμων ο Tom Hardy και το γνωρίζαμε καλά. Πέρα από την υποκριτική έχει ασχοληθεί με ένα σωρό στη ζωή του και μάλιστα είναι περήφανος γι’ αυτά. Από το να βγάζει δίσκους hip hop μέχρι να χτίζει καταφύγια για αδέσποτα ζώα. Είναι ωραίος τύπος και από όσο φαίνεται, μάλλον είναι και ψύχουλα. Ζόρικη ψυχούλα όμως.

 

Δεν ξέρουμε αν θυμάστε μία παλιότερη είδηση όπου κυνήγησε ένα κλέφτη στους δρόμους και μάλιστα τον έπιασε. Μετά την τελευταία του επιτυχία μάλλον θα το κάνει και πιο εύκολα, μιας και κέρδισε έναν βετεράνο του στρατού στο πρωτάθλημα jiu-jitsu Μεγάλης Βρετανίας, αναγκάζοντάς τον σε υποταγή. Ο ίδιος ο βετεράνος, Danny Appleton, δήλωσε πως αν δεν το έκανε θα έβλεπε τον ώμο του να γίνεται κομμάτια από την λαβή που του έκανε ο 44χρονος ηθοποιός.

 

 

 

Ο Hardy απέκτησε την πρώτη οργανωμένη επαφή με τις πολεμικές τέχνες το 2011 όταν ετοιμαζόταν για τον ρόλο του στο The Warrior, όπου μελέτησε συστηματικά τις κινήσεις των μαχητών του ΜΜΑ. Ωστόσο για τον ρόλο του στην πρώτη ταινία Venom, έκανε μαθήματα Jiu Jitsu με τα οποία φαίνεται πως κόλλησε. Έχοντας πλέον μπλε ζώνη στο Brazilian Jiu Jitsu, ο Hardy αποφάσισε να ξεκινήσει τον πρωταθλητισμό και το ότι κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, δείχνει πως το έχει πάρει αρκετά σοβαρά. Ο αντίπαλός του μάλιστα δήλωσε ότι «Έβαλα τα δυνατά μου αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός. Έχει πολύ δύναμη και ταλέντο».

 

 

Το μόνο που μένει είναι να κάνει ένα sparring με τον Guy Ritchie. Ή ακόμη καλύτερα να πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία του, που θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved