O Jonah Hill άρχισε ψυχοθεραπεία και διέγραψε το Instagram του

Και όλο αυτό φυσικά το γυρίζει σε ντοκιμαντέρ.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Jonah Hill αποσύρεται από την προώθηση των ταινιών του, συμπεριλαμβανομένου του νέου του ντοκιμαντέρ, λόγω κρίσεων άγχους. Ο πρωταγωνιστής των Superbad, Don’t Look Up, 21 Jump Street, The Wolf of Wall Street και άλλων επιτυχημένων ταινιών, θέλει να βελτιώσει την ψυχική του υγεία και μεταξύ άλλων διέγραψε και τον λογαριασμό του στο Instagram.

O Jonah Hill θα γύριζε το Superbad 2 μόνο υπό έναν σοκαριστικό όρο

 
 

Ο 38χρονος ηθοποιός έγραψε μια ανοιχτή επιστολή, όπου εξηγεί την απόφασή του να σταματήσει την προώθηση νέων ταινιών επ' αόριστον, προκειμένου να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία.

 

 

Ο Hill - του οποίου το νέο ντοκιμαντέρ «Sputz» επικεντρώνεται στους αγώνες του με την ψυχική υγεία - δήλωσε ότι εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες πάσχει από κρίσεις άγχους, οι οποίες επιδεινώνονται από τις εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης και τις δημόσιες εκδηλώσεις.

«Μέσα από αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας στο πλαίσιο της ταινίας, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχω περάσει σχεδόν 20 χρόνια βιώνοντας κρίσεις άγχους, οι οποίες επιδεινώνονται από τις εμφανίσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις εκδηλώσεις με κοινό», γράφει στην ανοιχτή επιστολή που δημοσίευσε το Deadline.

Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος στο Deadline:

Τελείωσα τη σκηνοθεσία της δεύτερης ταινίας μου, ενός ντοκιμαντέρ για εμένα και τον θεραπευτή μου που εξερευνά την ψυχική υγεία γενικά. Η ταινία αυτή ονομάζεται Stutz. Σκοπός είναι να δώσω τη θεραπεία και τα εργαλεία που έχω μάθει όλον αυτόν τον καιρό στο ευρύ κοινό.

 

 
 

Συνήθως ανατριχιάζω με επιστολές ή δηλώσεις όπως αυτή, αλλά καταλαβαίνω ότι ανήκω στους λίγους προνομιούχους που έχουν την πολυτέλεια να παίρνουν άδεια. Δε θα χάσω τη δουλειά μου ενώ δουλεύω πάνω στο άγχος μου.

Με αυτή την επιστολή, ελπίζω να κάνω πιο φυσιολογικό για τους ανθρώπους να μιλούν και να αναλαμβάνουν δράση γι’ αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν βήματα προς το να αισθάνονται καλύτερα, αλλά και να κατανοήσουν τα προβλήματά τους πιο καθαρά.

Μέσα από αυτό το ταξίδι αυτο-ανακάλυψης μέσα στην ταινία, κατάλαβα ότι έχω περάσει σχεδόν 20 χρόνια βιώνοντας κρίσεις άγχους, οι οποίες επιδεινώνονται από τις εμφανίσεις μου στα μέσα ενημέρωσης και τα διάφορα events.

πηγή



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved