Η μαγκιά του LeBron James δεν είναι στα συμβόλαιά του

Άλλοι θα είχαν βγει στη σύνταξη, εκείνος πάλι παίζει και πληρώνεται λες και είναι στο prime του.

Ο LeBron James κυριαρχεί στο ΝΒΑ σχεδόν από τη στιγμή που πάτησε τα παρκέ του το 2003, κερδίζοντας τέσσερα βραβεία MVP, τέσσερα πρωταθλήματα και 17 υποψηφιότητες All-Star Game.

Ακόμα και σήμερα, σε ηλικία 38 ετών και ενώ ετοιμάζεται για την νέα σεζόν του, ο “βασιλιάς” James βρίσκει συνεχώς νέα “κοσμήματα” να στολίσουν το “στέμμα” του.

 

 

Influencer κατηγορεί τον LeBron James για φλερτ και τρώει τάπα από το διαδίκτυο

Με απολαβές ύψους 97,2 εκατ. δολαρίων για την επερχόμενη σεζόν 2023-2025 του πρωταθλήματος και επιπλέον έσοδα περίπου 70 εκατ. δολάρια από τις εκτός γηπέδων δραστηριότητες του, το αστέρι των Los Angeles Lakers πρόκειται να εισπράξει το ποσό των 120,2 εκατ. δολαρίων σε ένα έτος, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ στην ιστορία του NBA των 96,5 δισ. δολαρίων που έκανε ο ίδιος για το 12μηνο που ολοκληρώνεται τον Μάιο.

 

 
 

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρίσκεται ο Stephen Curry των Golden State Warriors με 92,8 εκατ. δολάρια, που θα αποτελούσε ποσό ρεκόρ για παίκτη του NBA μόλις ενάμιση χρόνο πριν.

Ο Kevin Durant των Brooklyn Nets (με 87,9 εκατ. δολάρια), ο "δικός μας” Γιάννης Αντετοκούνμπο των Milwaukee Bucks (με 80,3 εκατ. δολάρια) και ο Russell Westbrook των Lakers (με 74,2 εκατ. δολάρια) συμπληρώνουν τη "βασική” πεντάδα.

 

Η μαγκιά του όμως είναι αλλού

Έχουμε δει άπειρα συμβόλαια με αρκετά μηδενικά στην ιστορία του ΝΒΑ. Άλλοι τα άξιζαν (βλ. LeBron) άλλοι πάλι όχι (για σας μιλάμε κύριε Allan Houston). Το θέμα όμως με τον Βασιλιά των Lakers, παρόλο που από τότε που πήγε στο Λος Άντζελες έχει ένα πρωτάθλημα και δύο σεζόν που δεν μπήκε καν στα Playoff, επομένως «δεν είναι καν στην κορυφαία πεντάδα των Lakers» σύμφωνα με τον Richard Jefferson, είναι ότι σε μια ηλικία που οι περισσότεροι θα τα είχαν παρατήσει ή θα αποτελούσαν συμπληρωματικό παίκτη στο rotation εκείνος παραμένει ο πιο επιδραστικός παίκτης στο παρκέ.

Στο Λος Άντζελες βέβαια η παρουσία του LeBron εχει διπλή αξία για την αγορά στην οποία βρίσκεται ωστόσο και μόνο που στα 38 του δεν γίνονται συζητήσεις για το φινάλε της καριέρας του αλλά για το πώς θα πάρει άλλο ένα πρωτάθλημα ως πρωταγωνιστής, είναι πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων.

Ακόμα και αν όλοι ξέρουμε ότι περιμένει την είσοδο του γιου του Brony στο ΝΒΑ για να γράψουν ιστορία ως συμπαίκτες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved