House of the Dragon vs. Lord of the Rings: Ποια σειρά θα νικήσει τελικά;

Η μάχη της τηλεθέασης ξεκινάει και είμαστε όλοι στις επάλξεις.

Δύο από τις πιο μεγάλες παραγωγές της φετινής χρονιάς έρχονται σιγά σιγά στις οθόνες μας και η κόντρα ξεκινάει. Μπορεί κάποιος να αναρωτιέται περί τίνος πρόκειται αυτή η φημισμένη κόντρα, αλλά φυσικά αν το σκεφτείς λίγο, εδώ παίζονται δισεκατομμύρια.

O Tim Burton επιστρέφει στο Νetflix με οικογένεια Addams

Ποια θα είναι η σειρά που θα έχει την μεγαλύτερη αποδοχή; Ποια θα σπάσει την τηλεθέαση;

Οι παραγωγοί των σειρών δεν έχουν καμία όρεξη να υπάρξει αυτή η κόντρα, είναι όμως κάτι που συμβαίνει κάπως αυτόματα στις καρδιές των τηλεθεατών. Και οι δύο σειρές έχουν να κάνουν με βιβλία φαντασίας, και τα δύο είναι επικά, και τα δύο έχουν μάχες και σπαθιά και μαγεία. Πως είναι δυνατόν να μην συγκρίνεις το ένα με το άλλο; Δεν είναι απολύτως φυσικό κάτι τέτοιο;

 

 
 

Ο ίδιος ο George R.R. Martin δήλωσε πως δεν είναι ανάγκη να υπάρξει κάποια κόντρα μεταξύ των σειρών, εκείνος δήλωσε πως τους εύχεται κάθε επιτυχία κι ελπίζει το ίδιο να κάνουν και οι τύποι από την Amazon. Όλο αυτό φυσικά συμβαίνει γιατί οι σειρές θα παίζονται την ίδια ακριβώς περίοδο. Αυτό για εμάς είναι πολύ καλό όμως μιας και θα έχουμε υλικό να δούμε.

 

 
 

Ο παραγωγός του Rings Of Power, Patrick McKay, δήλωσε: Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν άλλες σειρές φαντασίας, είμαστε συγκεντρωμένοι στον σκόπο μας, άλλωστε έχουμε να κάνουμε με τον θαυμαστό κόσμο του Tolkien.

Μένει λοιπόν να δούμε στην πράξη τώρα ποια σειρά όντως θα μπει στις καρδιές των θεατών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved