Στη θεωρία σίγουρα, επειδή μιλάμε όμως για τον Mr. Tesla η πράξη απέχει πολύ ακόμα.

«Το εννοείς;» η ερώτηση που κρύβει άπειρη λαχτάρα, συγκρατημένη αλλά ταυτόχρονα απεριόριστη αισιοδοξία σε κάθε της πολύπαθης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο tweet που συζητιέται περισσότερο από όλα σήμερα.

H συμβουλή καριέρας που θα ήθελες να ακούσεις από τον Elon Musk.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ούτε με Τεν Χαγκ έχουν καταφέρει να βρουν την υγειά τους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνειδητοποιεί ότι όταν έφυγε το 2009, το Ολντ Τράφορντ ήταν μαγαζί γωνία και τώρα είναι Kindergarten και θέλει να φύγει με νύχια και με δόντια, όμως φαίνεται ότι μία ανάρτηση του δαιμόνιου Elon Musk έφερε το φως σε εκατομμύρια οπαδούς της Γιουνάιτεντ. «Αγοράζω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σας ευχαριστώ» έγραψε ο Mr. Tesla και από κάτω χαμός. 

 

 

Ελπίδα από το πουθενά πραγματικά. Βέβαια επιχειρηματικά αν το δούμε άσχημα δεν θα του ερχόταν του Musk να επενδύσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς το δέλεαρ επιστροφής στα μεγαλεία του παρελθόντος είναι μεγάλο και σίγουρα θα έχει κέρδη αν το καταφέρει. Πριν όμως κάνουν όνειρα οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» περί νέας διοίκησης, προπονητικού κέντρου στη Σελήνη και Tesla Arena, απλά φτάνει να πούμε ότι στην ανάρτηση για την αγορά ακολούθησε μια άλλη που έγραφε:

«Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, υποστηρίζω το αριστερό μισό των Ρεπουμπλικανών και το δεξί μισό των Δημοκρατικών».

 

 

 

Με λίγα λόγια, «μην με παίρνετε στα σοβαρά».

Για να μην το κουράζουμε, μάλλον ο Elon Musk πήρε κάποια ιδέα από τους Βλάσση Τσάκα, Πρίγκιπα Αλ Σαούντ ή Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ παρά θέλει να αγοράσει το καμάρι του Μάντσεστερ. Τουλάχιστον ξέρει πλέον ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, ακόμα και σε ομάδες που η φανέλα ζυγίζει πολλά παραπάνω και από τα κρυπτονομίσματά του.

Δες εδώ τα φετινά χάλια της Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ και σκέψου αν μπορεί να σωθεί με τυχόν ερχομό του Elon Musk:

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved