Rings of Power: H αδρεναλίνη ανεβαίνει στο νέο trailer του Lord of the Rings

Κυκλοφόρησε το νέο trailer και δεν έχουμε λόγια.

Όπου να’ ναι μπαίνει ο Σεπτέμβρης, υπομονή παιδιά μου, ο νέος Άρχοντας των Δαχτυλιδιών από την Amazon θα είναι πολύ σύντομα κοντά μας. Αρχές του άλλου μήνα θα το έχουμε κι είμαστε ενθουσιασμένοι πραγματικά.

 

 

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του "Game of Thrones", τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

 

 
 

Έρευνα: Η απιστία δεν οδηγεί τυχαίο αυτοκίνητο

Μετράμε πλέον αντίστροφα για το ντεμπούτο της σειράς The Lord of the Rings: The Rings of Power και γι’ αυτό το λόγο η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο teaser βίντεο. Το σόου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου και η νέα ματιά μάς υπενθυμίζει ότι κανείς δεν είναι ασφαλής.

 

 
 

Μάλιστα, εκτός από κάποια πλάνα που είδαμε και στο παρελθόν, το νέο βίντεο παρουσιάζει και κάποιες νέες σκηνές που δεν είχαν δημοσιευθεί ποτέ ξανά από το Prime Video.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved