Youtube Mortal Kombat: Η νέα animated ταινία έχει όλα όσα φαντάζεσαι

Το trailer κυκλοφόρησε και ήδη μετράμε αντίστροφα για την ταινία.

Το περιμέναμε, το είχαμε ανάγκη, έγινε πράξη. Το trailer της νέας animated ταινίας της Warner Bros. που επικεντρώνεται στο σύμπαν του Mortal Kombat μόλις κυκλοφόρησε. Πρόκειται για το «Mortal Kombat Legends: Snow Blind» και επικεντρώνεται στον χαρακτήρα, Kenshi.

Συγκεκριμένα η ταινία θα επικεντρώνεται γύρω από αυτό τον χαρακτήρα, ο οποίος έχει προκαλέσει σε μάχη τον Kano, βάζοντας σκοπό να διατάξει όλο το Earthrealm. Ο Keshi χάνει την μάχη αλλά και την όρασή του, με αποτέλεσμα να ζητάει βοήθεια από τον Kuai Liang (Sub-Zero). Προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει η ακριβής ημερομηνία της κυκλοφορίας, αλλά αναμένεται να γίνει διαθέσιμη μέσα στο 2022.

Mortal Kombat: Η πρώτη σκηνή από την νέα ταινία μας αφήνει άφωνους

Ο πρωταγωνιστής των The Good Place και Top Gun Maverick, Manny Jacinto δίνει τη φωνή του στον Kenshi, με τους David Wenham, Ron Yuan, Keith Silverstein, Courtenay Taylor, Yuri Lowenthal, Artt Butler, Imari Williams, Patrick Seitz και Debra Wilson να πρωταγωνιστήσουν επίσης. Στη σκηνοθεσία έχουμε εδώ τον Rick Morales, σε ένα σενάριο που έγραψε ο Jeremy Adams.

Παρακάτω μπορείς να πάρεις μία ιδέα από το trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved