artstation Keanu Reeves για Ghost Rider; Από μας είναι εκκωφαντικό ΝΑΙ

Συζητιέται πολύ, είδαμε και το fan trailer και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι που το θέλουμε.

Για όσους υποστηρίζουν ότι η ατάκα «σαν το παλιό καλό κρασί» είναι υπερβολή δεν έχουν παρά να δουν την πορεία του Keanu Reeves τα τελευταία δέκα χρόνια χρόνια. Ο John Wick ή Neo της καρδιάς μας είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του, το fan club του όλο και μεγαλώνει και όπως φαίνεται δεν έχουμε δει ακόμα τα καλύτερα από τον μουσάτο άρχοντα του ξύλου.

Ετοιμάζεται μάλιστα για την πρώτη του τηλεοπτική σειρά.

Και επειδή μας αρέσει τόσο πολύ η περσόνα του σε action movies, το επόμενο βήμα για τους περισσότερους θα ήταν να λάβει μέρος σε μια υπερηρωική παραγωγή.

 

 

Με την πρόσφατη τοποθέτησή του ότι «θα ήθελα πολύ να παίξω κάποια στιγμή την Μπάτμαν. Αν χρειαστεί ποτέ κανείς έναν μεγαλύτερο ηλικιακά Bruce Wayne, θέλω να ξέρει ότι είμαι διαθέσιμος», τα «όργανα» ξεκίνησαν να απειλούν τον Robert Pattinson αλλά ξεκίνησε ταυτόχρονα μια νέα συζήτηση που αφορά την ενασχόλησή του με το MCU. Εκεί όπου ο περισσότερος κόσμος θέλει εδώ και χρόνια να τον δει στη θέση του Hugh Jackman ως Wolverine.

Μάλλον βρέθηκε ο νέος Wolverine.

Εκείνου όμως του αρέσει άλλος χαρακτήρας

Το είπε πρόσφατα σε δηλώσεις του άλλωστε και αυτός δεν είναι ο Wolverine, αλλά ο Ghost Rider. Η φλεγώμενη νεκροκεφαλή του Johnny Blaze -που είχε υποδυθεί ο Nicolas Cage ενώ εμφανίστηκε και στη σειρά «Agents of Shield» αλλά εκεί ήταν ο Roberto "Robbie" Reyes τον οποίο υποδύθηκε Gabriel Luna -  είναι ένα πρότζεκτ που συζητιέται αρκετά στους κύκλους της Marvel και ενδεχομένως ο Reeves να είναι ο ιδανικός να τον υποδυθεί αυτή τη στιγμή.

 

 

Και σκοτεινός και δείρτης και (κυρίως) το κοινό τον λατρεύει. Του λείπει κάτι; Μάλιστα ένα (από τα πολλά) fan trailer τον απεικονίζει ως σκοτεινό αναβάτη και σίγουρα δηλώνει ότι πολύς κόσμος έχει απαιτήσεις από τον Kevin Feige να κλείσει άμεσα τον Keanu Reeves για το ρόλο. Ελπίζουμε να γίνει πραγματικότητα.

To fan trailer πάντως δείχνει εξαιρετικό.

GHOST RIDER 3 Teaser (2022)


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved