O Mike Tyson διάλεξε για επόμενο αντίπαλο τη σειρά «Mike» του Hulu

Όταν προκαλείς τον Iron Mike Tyson συνήθως δεν σου βγαίνει σε καλό.

Τον περασμένο Ιούνιο η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε ότι το «Mike», μια νέα μίνι σειρά για τη ζωή και την καριέρα του Tyson, θα έκανε πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου. Ωστόσο, ο Tyson ισχυρίζεται ότι η νέα τηλεοπτική σειρά, δημιουργήθηκε χωρίς την έγκριση του και κατηγορεί μέσω Twitter το Hulu, γράφοντας ότι του «έκλεψε» την ιστορία.

 

 

Ο θρυλικός Tyson έγραψε στο Twitter: «Κάποιος πρέπει να απολυθεί από το Hulu. Οι παραγωγοί έλεγαν ψέματα στους φίλους μου λέγοντας ότι υποστήριζα τη μη εξουσιοδοτημένη σειρά για τη ζωή μου».

Κάποτε ο Mike Tyson κόντεψε να πεθάνει από ψυχεδελικό βάτραχο

Μέσα από το Instagram του ο 56χρονος θρύλος της πυγμαχίας και μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα γενικότερα, κατακεραύνωσε το Hulu και τους συντελεστές της σειράς αφού ισχυρίζεται ότι "του έκλεψαν την ιστορία και δεν τον πλήρωσαν" για την εκμετάλλευσή της.

Παρομοιάζει το Hulu με "αφεντικά-δουλέμπορους" καθώς πήραν την ιστορία του χωρίς να του ρωτήσουν καν την άδειά του.

Σε άλλη του ανάρτηση ξεμπροστιάζει την ηγεσία του δικτύου πως πήγαν να δωροδοκήσουν τον "αδερφό του" -όπως τον αποκαλεί- Dana White, ο οποίος είναι πρόεδρος του UFC, με σκοπό να προωθήσει τη σειρά, λέγοντας:

 

 
 

Το Hulu προσπάθησε απεγνωσμένα να δωροδοκήσει τον αδερφό μου, Dana White, με πολλά εκατομμύρια χωρίς να προσφέρει ούτε ένα δολάριο σε μένα, για την προώθηση της δουλεμπορικής ιστορίας σχετικά με τη ζωή μου. Εκείνος την απέρριψε επειδή τιμά τη φιλία μας και φέρεται με αξιοπρέπεια στον κόσμο. Δε θα ξεχάσω ποτέ τι έκανε για μένα όπως και δε θα ξεχάσω ποτέ τι μου έκλεψε το Hulu.

Μαζί με τον Rhodes παίζουν οι: Laura Harrier, Russell Hornsby. Li Eubanks και ο Harvey Keitel στο ρόλο του προπονητή του Cus D'Amato.

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Steven Rogers, με την Karin Gist ως showrunner και την δημιουργική ομάδα του "Ι, Tonya" επίσης πίσω από τις κάμερες. To MIKE θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Σύμφωνα με τους συντελεστές η σειρά του Mike Tyson θα ρίξει φως στη σχέση του με την Givens, η οποία αργότερα τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία, καθώς και την περιβόητη στιγμή που δάγκωσε το αυτή του αντιπάλου του Evander Holyfield, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα το 1997. Ακόμη, θα ρίξει φως και στα πιο σκοτεινά σημεία της ταραχώδους ζωής του, όπως την καταδίκη του για το βιασμό εντός 18χρονου μοντέλου, ονόματι Desiree Washington το 1992.

Ο Tyson είχε κριθεί ένοχος από έναν δικαστή στην Ιντιάνα και εξέτισε ποινή φυλάκισης 10 χρόνια με άλλα τέσσερα σε αναστολή.

Το MIKE θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου μέσα από το Hulu. Ελπίζουμε να συμπεριλαμβάνεται στην συλλογή του ελληνικού Disney+, το οποίο έχει προσθέσει αρκετές σειρές του καναλιού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved