Pexels Το βίγκαν αντικουνουπικό δέρματος μας έκανε να λυπηθούμε τα κουνούπια

Δεν είναι ότι έχουμε θέμα με τους βίγκαν, αλλά με την υπερβολή γύρω από τη λέξη.

Θα μπορούσε να είναι υπέρτατη τρολιά, αλλά αν ήταν να μιλήσουμε περί υπερβολής ή πλάκας θα το κάναμε από την αρχή. Με τέτοια θέματα δεν παίζουμε άλλωστε. Και επίσης δεν είναι ότι έχουμε κάποιο θέμα με τους βίγκαν καθώς το τι γουστάρει να τρώει ο καθένας είναι πραγματικά δικό του θέμα, φτάνει να μην κάνει και ο ίδιος «αντιπολίτευση» σε όλους τους κρεατοφάγους με επιθετικό τρόπο.

Ήξερες ότι οι βίγκαν κάνουν Πάσχα;

Εκεί όμως που είχαμε συνηθίσει τα βίγκαν τυριά, την βίγκαν μπριζόλα, ακόμα και τον βίγκαν γύρο ακούσαμε ότι ο όρος βίγκαν προχώρησε και στα εντομοκτόνα. Συγκεκριμένα στο νο.1 ψεκαστικό την εποχή του καλοκαιριού. Το αντικουνουπικό.

 

Υπάρχει μέχρι και βίγκαν αντικουνουπικό.

Μήπως είναι υπερβολή;

Κουβέντα να γίνεται μεν, αλλά τι σημαίνει ο όρος βίγκαν στα αντικουνουπικά; Μια ματιά στις οδηγίες και τη δράση των αντικουνουπικών που αναφέρει ότι προφυλάσσει από την επίθεση των κουνουπιών και δεν τα σκοτώνει, δεν μας έλυσε καμία απορία, περισσότερο μας γέμισε με ερωτηματικά και ενδεχομένως χιουμοριστικές ερωτήσεις.

 

 

Ακόμα να καταλάβαμε τι θα πει το βίγκαν αντικουνουπικό

Τι σχέση έχει άραγε η ολική χορτοφαγία με το ψέκασμα του δέρματός μας ώστε να μην μας πλησιάζουν τα κουνούπια; Αν υπήρχε μία σύνδεση αυτή θα ήταν ότι απλώς απωθούσε τους μεγάλους εχθρούς του καλοκαιριού μας που στόχο έχουν να μας ρουφάν το αίμα και να μας προκαλούν «λέπρα» με το εκάστοτε τσίμπημα, ωστόσο δεν θα λέγαμε ότι έχει κάποια διαφορά από υπόλοιπα αντικουνουπικά που συνηθίζουμε να ψεκαζόμαστε.

Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για να απαλλαγούμε από τα κουνούπια

Η λύση είναι ενδεχομένως πολύ απλή. Η λέξη πουλάει, το βίγκαν δεν είναι απλός όρος, είναι mentality. Είναι νοοτροπία. Και από ότι φαίνεται κολλάει ακόμα και σε προϊόντα που δεν φανταζόμασταν. Μέχρι να έρθει κάποιος να μας εξηγήσει επακριβώς τι θα πει βίγκαν αντικουνουπικό, εμείς θα αναρωτιόμαστε και θα φανταζόμαστε άλλα βίγκαν προϊόντα ή υπηρεσίες, όπως αυτά του παρακάτω άλμπουμ. Μην ρωτήσεις πώς γίνονται, εδώ έχουμε βίγκαν ψεκαστικό για κουνούπια:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved