«Top Gun: Maverick»: Ξεπέρασε τον Τιτανικό στο box office και πάει για τους Avengers

Άλλο ένα ρεκόρ έσπασε από το «παιδί» του Tom Cruise.

Η ταινία του Tom Cruise έχει αρχίσει ήδη να σπάει ρεκόρ και ανεβαίνει συνέχεια στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες ταινίες παγκοσμίως. Μόλις χθες μάθαμε πως κατάφερε να ξεπεράσει στη λίστα και τον Τιτανικό.

 

 
 

Σε πολύ υψηλά υψόμετρα συνέχισε να πετάει το Top Gun: Maverick καθώς πλέον ξεπερνά τα $1.3 δις δολάρια στο παγκόσμιο box office και αποτελεί την πιο επιτυχημένη ταινία του 2022 εισπρακτικά μέχρι τώρα.

Πώς ο Tom Cruise καταφέρνει να δείχνει νεότατος στα 60 του;

Ωστόσο, ύστερα και από αυτό το Σαββατοκύριακο διέλυσε ένα ρεκόρ που κρατούσε ο "Τιτανικός" του James Cameron. Πλέον το sequel με τον Tom Cruise αποτελεί την 7η πιο επιτυχημένη ταινία του εγχώριου box office των ΗΠΑ με εισπράξεις που ξεπερνούν τα $662 εκατομμύρια.

 

 
 

Την ίδια ώρα τα υπόλοιπα $690 εκατ. της συγκομιδής του προέρχονται από τις διεθνείς αγορές, εκεί όπου κατάφερε όλα αυτά τα εντυπωσιακά ρεκόρ χωρίς καν να προβληθεί σε Κίνα και Ρωσία. Φυσικά, στην επιτυχία του, λένε οι ειδικοί, ότι έπαιξε ρόλο το "word of mouth" ανάμεσα στο κοινό και όσους επέλεξαν να το δουν παραπάνω από μια φορά.

Πάνω από το Top Gun: Maverick πλέον στο αμερικάνικο box office βρίσκονται τα: Avengers: Infinity War ($678 εκατ.), “Black Panther” ($700 εκάτ.), “Avatar” ($760 εκάτ.), “Spider-Man: No Way Home” ($804 εκάτ.), “Avengers: Endgame” ($853 εκάτ.) και “Star Wars: The Force Awakens” ($936 εκάτ.).

 

 
 

Με την τεράστια επιτυχία του, σαφώς και έχει συζητηθεί το Top Gun 3, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο συμπρωταγωνιστή τους Cruise, Miles Teller.

Μαζί με τον Cruise παίζουν οι: Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis με τους Ed Harris και Val Kilmer.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved