Assosiated Press Tiger Woods πόσα βγάζεις και απορρίπτεις 1 δισ. δολάρια;

Μόνο έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε το rejection του στην πρόταση του LIV Golf.

Υποθετικά όλοι οι άνθρωποι έχουν μια τιμή σύμφωνα με τον οικονομικό κώδικα, ακόμα και οι πιο πλούσιοι. Όταν επιπλέεις άλλωστε πάνω στο χρυσάφι της θάλασσας γίνεται να μην σε γοητεύει η προοπτική να αποκτήσεις και το βυθό; Αυτό θα περίμεναν οι περισσότεροι όταν ο άλλοτε πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο, Tiger Woods δέχτηκε μυθική πρόταση από την κατηγορία LIV Golf της Σαουδικής Αραβίας, προκειμένου να αφήσει το PGA Tour Golf (κάτι σαν το ΝΒΑ του αθλήματος).

 

 

Προσοχή όμως, δεν μιλάμε για μια απλή πρόταση τύπου «έλα σε μας για να είσαι πρώτο όνομα», αλλά το κασέρι άγγιξε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια (ενδεχομένως και 800 εκατομμύρια). Ο CEO της συγκεκριμένης λίγκας, Greg “The Shark” Norman προσπαθεί να ανεβάσει τη λίγκα του παγκοσμίως και αναμφίβολα η συμμετοχή ενός ονόματος όπως του Tiger Woods θα έδινε τεράστια ώθηση στο εγχείρημά του.

Παρόλα αυτά θρύλος του παγκόσμιου γκολφ, δεν έδειξε να ιδρώνει ιδιαίτερα, όσα πολλά μηδενικά και αν ήταν η πρόταση.

«Νομίζω πως αυτό που κάνει ο Greg (Norman) δεν είναι για το καλό του αθλήματος» δήλωσε ο Tiger στο πλαίσιο του British Open. Κανείς δεν ξέρει τι εννοεί ο 46χρονος γκολφέρ, ωστόσο και μόνο που γύρισε την πλάτη του σε ένα τόσο μεγάλο ποσό ουσιαστικά σημαίνει δυο πράγματα: Ή είναι πιστός στο PGA Tour Golf ή απλά τα έσοδά του είναι τόσα πολλά που ακόμα και ένα τόσο «λιγωτικό» ποσό δεν του λέει τίποτα πλέον.

 

 

Θυμίζουμε πως στην καριέρα του ο Tiger Woods έχει βγάλει περίπου 120 εκατομμύρια δολάρια από κατακτήσεις και συμμετοχές στα τουρνουά του PGA, αλλά η περιουσία του έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο σύμφωνα με το Forbes. Και σίγουρα δεν ευθύνονται οι Σαουδάραβες για αυτό.

Tiger Woods Best Shots


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved