Και κάπως έτσι ο Conor McGregor γίνεται ηθοποιός

Το Χόλιγουντ ανοίγει την αγκαλιά του και υποδέχεται τον μεγάλο μαχητή στο remake του Road House. 

Όχι ότι κάποιος θα μπορούσε ποτέ να αντικαταστήσει τον Patrick Swayze ως τον εμβληματικό bouncer James Dalton σε μια επανέκδοση του θρυλικού Road House, αλλά υποθέτουμε ότι αν έπρεπε να είναι κάποιος, γιατί όχι ο Jake Gyllenhaal;

 

 
 

Ποιος θυμάται εκείνη την καταπληκτική ταινία δράσης; Όποιος την έχει δει και είναι παιδί τω 90’s σίγουρα μπορεί να εκτιμήσει την ιστορία της.

Patrick Swayze: Θύμα των εθισμών ή του αγαπημένου του προσώπου;

Το reboot της ταινίας θα γίνει από την MGM / Amazon Prime Video και φήμες θέλουν τον πρώην θρυλικό μαχητή του UFC να κάνει το ντεμπούτο σαν ηθοποιός. Δεν ξέρουμε ακόμη τι ρόλο θα παίξει στην ταινία αλλά σίγουρα θα είναι καλός. Έχουμε αυτό το προαίσθημα.

Εκτός από τον ίδιο τον Gyllenhaal, το reboot του Road House έχει ένα καστ που αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει τους Billy Magnussen, Daniela Melchior, Gbemisola Ikumelo, Lukas Gage, Hannah Love Lanier, Travis Van Winkle, B.K. Cannon, Arturo Castro, Dominique Columbus, Beau Knapp, Bob Menery και φυσικά το ντεμπούτο του στην οθόνη του Χόλιγουντ: ο πρώην πρωταθλητής του UFC Conor McGregor.

 

 
 

Άραγε ποιο ρόλο θα παίξει; Θα κάνει κάποιον από τους κακούς; Θα δείξει.

Η νέα εκδοχή της ταινίας ακολουθεί έναν πρώην μαχητή του UFC (Gyllenhaal) που πιάνει δουλειά ως μπράβος σε ένα roadhouse στα Florida Keys, αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται σε αυτόν τον τροπικό παράδεισο.

Ενώ οι ακριβείς λεπτομέρειες πίσω από το ποιον θα υποδυθεί ο Conor McGregor είναι άγνωστες, πηγές κατέστησαν σαφές ότι θα υποδυόταν έναν πρωτότυπο χαρακτήρα και όχι τον εαυτό του στο έργο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved