Τεράστιος μερακλής κέρδισε 12 εκ. και μέσα σε 8 χρόνια χρεοκόπησε

Κέρδισε στο βρετανικό λόττο παίζοντας για πρώτη φορά και μόνο μία λίρα, αλλά η τύχη του σταμάτησε κάπου εκεί γιατί το έζησε σαν τον George Best.

Ο Michael Carroll μοιάζει με τον τρίτο χαμένο αδερφό των Grimsby, αλλά με έμφαση στο στυλ του Sacha Baron Cohen και όχι στον Mark Strong. Ήταν ένας απλός καθημερινός τύπος που δούλευε στην καθαριότητα, πήγαινε κάθε Κυριακή στο γήπεδο να δει την αγαπημένη του Rangers, μέχρι που στην ηλικία των 19 ετών κέρδισε στο λόττο 9,7 εκ λίρες, δηλαδή 12 εκ. ευρώ, πολλά λεφτά για έναν 19χρονο Σκωτσέζo που δεν είχε καν λογαριασμό τράπεζας μέχρι τότε στο όνομά του για να κατατεθούν τα κέρδη.

Το όνειρο του εκατομμυριούχου κράτησε μόλις 8 χρόνια για τον Carroll, το 2010 κατέθεσε εν νέου αίτηση για εργασία στην περισυλλογή απορριμμάτων, αλλά στο μεσοδιάστημα ήταν μια επική κούρσα. Τα πρώτα προβλήματα άρχισαν το 2006, όταν εκβιαστές σκότωσαν τα κατοικίδία του και απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν την οικογένειά του αν δεν τους έδινε λεφτά.

 

 

Στο μεταξύ είχε επενδύσει τα μισά περίπου λεφτά σε ομόλογα. Ένα εκατομμύριο λίρες το επένδυσε στην Rangers, κάτι δεν κατάφερε να σπάσει την παντοκρατορία της Celtic. 150.000 λίρες πήγαν σε ράβδους χρυσού, ενώ το νέο του σπίτι κόστισε 325.000. Στο γκαράζ του μπορούσε να δει μεταξύ άλλων ένα Range Rover, 2 ΒΜW M3, μία Ζ4, αλλά και τρία Mitsubishi EVO και δεν τον αδικούμε καθόλου για τις επαναλήψεις. 

Βέβαια οι καταχρήσεις του κόστισαν πολλά περισσότερα και επτάχυναν την επιστροφή του στο παρελθόν, 2.000 κάθε μέρα για ναρκωτικά και άλλα 1.000 για αγοραίο έρωτα, είναι πολλά λεφτά. Η καταστροφή δεν άργησε να έρθει και σύντομα βρέθηκε να εργάζεται σαν ανθρακωρύχος.

 

 

Η επαναφορά του στην ωμή πραγματικότητα είχε κι ένα μικρό ευτυχές τέλος, τα ξαναβρήκε με την πρώην σύντροφό του Sandra, αν και στις δηλώσεις του ακόμα και σήμερα δεν νιώθει καμία μεταμέλεια για το roller coaster της ζωής του. Χαίρεται πάρα πολύ που το έζησε και για το μοναδικό πράγμα που μετανιώνει είναι η αγορά της BMW Ζ4 που του έβγαζε συνεχώς βλάβες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved