O Nicolas Cage πιστεύει ότι γύρισε τις καλύτερες ταινίες του την τελευταία δεκαετία

Εμάς πάλι, όλες υπέροχες μας φαίνονται.

Πρόκειται για μία περίπτωση ηθοποιού τον οποίο ή λατρεύεις ή μισείς, κάποιοι φυσικά λατρεύουν να τον μισούν. Οι δύο αυτές μεγάλες τάσεις δεν είναι και τόσο αγεφύρωτες όσο νομίζουμε. Ακόμα και όσοι τον μισούν δεν μπορούν να αμφισβητήσουν την ερμηνεία του στο Leaving Las Vegas και ορισμένοι από τους ορκισμένους οπαδούς του απλά απολαμβάνουν την καλτιά και το διεκπαιρεωτικό coolness του στις χειρότερες ταινίες του. Μάλλον είναι κάτι που καταλαβαίνει και ίδιος από τη στιγμή που δεν βάζει όλες του ταινίες στο ίδιο τσουβάλι, τις διαχωρίζει όμως χρονικά.

Μιλώντας στο Collider έβαλε το όριο της ποιότητας στην τελευταία δεκαετία. Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία δέκα χρόνια, ο αμφιλεγόμενος ηθοποιός γύρισε, εκτός από το αυτοβιογραφικό The Unbearable Weight of Massive Talent, το σινεφίλ Pig, το Mandy, το Color Out of Space, το Bad Lieutenant κλπ. Και αυτές είναι οι ταινίες που βάζει πιο ψηλά από όλες όσες γύρισε τα τελευταία 30 χρόνια της πολυσχιδούς του καριέρας. 

 

 

Θέλει ένα ξεχωριστό είδος κουράγιου για να υποτιμήσει το Leaving Las Vegas που του χάρισε και το μοναδικό του όσκαρ, ή το The Rock που έσπασε τα ταμεία, για να μην μιλήσουμε για το πολύ επιτυχημένο franchise του National Treasure. Ίσως η αγάπη του για την παραγωγή ταινιών τα τελευταία δέκα χρόνια να σχετίζεται με την περιπέτειά του με την εφορία και τον πολύ αξιοπρεπή τρόπο με τον οποίο τη διαχειρίστηκε.

Μιλάμε φυσικά για το χρέος των 6,4 εκ. που δημιουργήθηκε όταν έχασε όλη του την περιουσία αξίας 150 εκ. δολαρίων, ένα χρέος που τον ανάγκασε στο να γυρίζει 4 ταινίες κάθε χρόνο. Σε αυτό το διάστημα έπρεπε να δουλεύει αδιάκοπα, να φροντίζει τη μάνα του και να μιλάει συνέχεια με την εφορία. 

 

 

Τελικά ο Nicolas Cage ξεπλήρωσε το χρέος του χωρίς να κηρύξει πτώχευση και χωρίς να τα φορτώσει στον Αμερικανό φορολογούμενο, η τελευταία δόση του χρέους του συνέπεσε με την υπογραφή για το γύρισμα του The Unbearable Weight of Massive Talent, πριν από δύο περίπου χρόνια και πλέον ο Cage θα μπορεί να γυρίζει ελεύθερα όποια ταινία θέλει, αν και δεν είμαστε σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι να δούμε έναν επιλεκτικό Nicolas Cage. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved