Επιτέλους άνοιξε ένα πραγματικό Cluckin’ Bell και σερβίρει νόστιμο τραγανό κοτόπουλο

Ναι, οι υπάλληλοι φοράνε κι αυτά τα αστεία καπέλα όπως στο Grand Theft Auto.

Ένα κανονικό μαγαζί Cluckin’ Bell λειτουργεί στο Comic-Con του San Diego δείχνοντας ότι τελικά μπορείς να βγάλεις πολλά περισσότερα λεφτά όταν χτίζεις έναν μύθο με ψεύτικα logo στην προσπάθεια να γλιτώσεις λεφτά από πνευματικά δικαιώματα. Τα Cluckin’ Bell είναι μια φανταστική αλυσίδα τηγανητού κοτόπουλου που είδαμε για πρώτη φορά στο GTA San Andreas και το cult που δημιούργησε η απομίμηση των KFC έφτιαξε το δικό της κοινό, που μόνο φανταστικό δεν είναι. Μετά το Los Pollos Hermanos του Breaking Bad και το Big Kahuna Burgers, ένα ακόμα φανταστικό φασφουντάδικο αποκτά σάρκα και οστά, γιατί η ποπ κουλτούρα δημιουργεί τη δική της υπεραξία.

 

 

Αυτό το pop up μαγαζί θα λειτουργεί μόνο τις ημέρες του φεστιβάλ, όμως στο πλαίσιο μιας εκμετάλλευσης του merch του Grand Theft Auto θα μπορούσε να γίνει ένα κανονικό franchise. Η προσοχή που έδωσαν στη δημιουργία του πραγματικού Cluckin’ Bell δεν περιορίζεται μόνο στο μενού και τα αστεία καπέλα, αλλά φτάνει μέχρι τα αναψυκτικά όπου διατίθεται η απομίμηση της Sprite με το όνομα Sprunk. 

 

 

To κοινό υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τα Cluckin’ Bell και στα social media όλοι ζητούν να γίνουν μόνιμη αλυσίδα και εκτός San Diego. Ενώνουμε κι εμείς τις φωνές μας μαζί τους. Από τη στιγμή που το Grand Theft Auto 6 δεν πρόκειται να βγει σε λιγότερο από δύο χρόνια, ας διασκεδάσουμε την αναμονή μας με λίγο χρυσαφένιο τηγανητό κοτόπουλο. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved