Ξέρουμε πότε θα δούμε το Extraction 2 με τον Chris Hemsworth

Η ώρα πλησιάζει κι εμείς ανυπομονούμε.

Το Deadline γράφει ότι καθώς το θρίλερ δράσης με τον Chris Hemsworth οδεύει να γίνει η ταινία με τον μεγαλύτερο αριθμό προβολών στην ιστορία της υπηρεσίας streaming, ο Russo έχει υπογράψει μία συμφωνία για τη συγγραφή της επόμενης ταινίας.

 

 
 

Η AGBO, η ταινία παραγωγής του Russo και του αδερφού του Anthony (συν-σκηνοθέτης του "Avengers"), φαίνεται να "οργανώνει όλα τα κομμάτια και είναι αισιόδοξοι ότι ο Sam Hargrave θα επιστρέψει ως σκηνοθέτης, και ότι ο Chris Hemsworth θα επαναλάβει τον ρόλο του μισθοφόρου Tyler Rake, αν και αυτές οι συμφωνίες δεν θα υπογραφούν από το Netflix μέχρι να είναι έτοιμο το σενάριο".

Ο Chris Pratt έφτιαξε σώμα που τα βάζει ακόμα και με δεινόσαυρους

Αυτά τα γνωρίζαμε ήδη από τον Απρίλιο που τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί και τώρα έφτασε η ώρα να μάθουμε πότε βγαίνει επισήμως.

 

 
 

Τώρα, το Netflix μόλις επιβεβαίωσε πότε μπορούμε να περιμένουμε την ταινία. Συγκεκριμένα, η συνέχεια της ταινίας δράσης υψηλών οκτανίων θα καταφθάσει μέσα στο 2023. Βέβαια, ακόμη δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα μπορούν οι συνδρομητές της υπηρεσίας να πατήσουν το play, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί πάνω από μισό χρόνος αναμονής.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved