H τσέχικη αστυνομία πήρε μια Ferrari 458 Italia για τους επίδοξους Fast & Furious

Αν υπάρχει dream job, τότε αυτή περιλαμβάνει μια Ferrari και κυνηγητό με κάγκουρες.

Αυτή η Ferrari 458 Italia του 2011 ήταν κάποτε κόκκινη και άνηκε σε έναν διαβόητο gangster. Μετά την καταδίκη του και την κατάσχεση των περιουσιακών του στοιχείων, η τσέχικη αστυνομία σκέφτηκε ότι αντί να να τη σκοτώσει στον αντίστοιχο ΟΔΔΥ για να πάρει 2-3 Skoda Octavia για τον στόλο της, να την καβατζώσει για ειδικές αποστολές. 

 

 

Την έβαψε ασημί, όπως τα τσέχικα περιπολικά και την έντυσε με τα αντίστοιχα ανακλαστικά αυτοκόλλητα. Μπήκε και το προβλεπόμενο «καρούμπαλο» στην οροφή, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι αρκετά πιο αεροδυναμικό και έτοιμο το περιπολικό Ferrari. Την οδήγηση της 458 Italia έχουν αναλάβει ειδικά μετεκπαιδευμένοι αστυνομικοί και η αποστολή τους θα είναι οι καταδιώξεις υψηλών ταχυτήτων. Gangsters με supercars, κοντράκηδες, κλέφτες πολυτελών αυτοκινήτων και τραπεζών, θα νιώθουν στον σβέρκο τους την καυτή ανάσα των 570 ίππων του ασυνήθιστου περιπολικού. Με 3,6 sec για το 0-100 και τελική 325 χαω, η διαφυγή από την τσέχικη αστυνομία, μάλλον δεν θα είναι και τόσο εύκολη κατάσταση.

 

 

Οι Τσέχοι δεν είναι οι πρώτοι που ντύνουν στα «μπλε» ένα supercar. Οι ιταλικές αστυνομικές αρχές έχουν τις δικές τους Lamborghini, αν και δεν τις χρησιμοποιούν για καταδιώξεις, αλλά για ταχύτατη μεταφορά ζωτικών οργάνων που προέρχονται από δωρητές. Επίσης στο Dubai υπάρχει ένας ολόκληρος στόλος από εξωτικά supercars, και με τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν εκεί, είναι μάλλον αναγκαιότητα και όχι επίδειξη πλούτου από το εμιράτο. Μην ξεχνάμε πως είχαμε και στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο με την Ομάδα Σίγμα που έτρεχε στην παραλιακή με Audi RS2, BMW M3, αν και η αποστολή της έληξε κάπως άδοξα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved