Paul Sorvino: O στυλοβάτης των Goodfellas άφησε πίσω του κινηματογραφική ιστορία

Ο διάσημος ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 83 ετών.

Ποιος δεν έχει λιώσει το Goodfellas; Ποιος δεν θυμάται αυτή την εμβληματική ταινία που άφησε ιστορία στις μνήμες μας. Ο κινηματογράφος θα ήταν πολύ φτωχός χωρίς αυτήν. Ο στυλοβάτης όμως αυτής της μαφιόζικης παρέας ήταν πάντα ο Paul Sorvino.

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο Paul Sorvino ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας Goodfellas αλλά και της τηλεοπτικής σειράς Law&Order.

Ο Martin Scorsese άφησε εν γνώσει του ένα σοβαρό λάθος στο Goodfellas

 
 

Ο είδηση του θανάτου του ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο της οικογένειας, Roger Neal.

Ο Paul Sorvino ήταν ένας ηθοποιός που λίγοι καταφέρνουν αυτά που εκείνος κατάφερε στην καριέρα του. Ένας ηθοποιός που θα μείνει ανεξίτηλος στη μνήμη μας για πάντα.

"Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες" ανέφερε σε δήλωσή της η σύζυγος του ηθοποιού, Dee Dee Sorvino. "Δεν θα υπάρξει ξανά άλλος Paul Sorvino. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου και ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς που έχουν περάσει από την οθόνη αλλά και τη σκηνή.

 

 
 

«Ο πατέρας μου, ο σπουδαίος Paul Sorvino, πέθανε. Η καρδιά μου έγινε κομμάτια – μια ζωή αγάπης, χαράς και σοφίας μαζί του τελείωσε. Ήταν ο πιο υπέροχος πατέρας. Τον αγαπώ τόσο πολύ. Σου στέλνω αγάπη στα αστέρια Μπαμπά καθώς ανεβαίνεις» αναφέρει χαρακτηριστικά η οσκαρική ηθοποιός στο twitter.

Ο Sorvino, ο οποίος ήταν πατέρας της ηθοποιού Mira Sorvino, ήταν ίσως πιο γνωστός για τον ρόλο του ως αρχιφύλακας Frank Cerreta στο «Law & Order» του NBC, ως δολοφόνος της μαφίας Pail Cicero στην αγαπημένη γκανγκστερική ταινία του Martin Scorsese «Goodfellas» και ως Kissinger στην ταινία του Oliver Stone «Nixon».

Εμείς θα τον θυμόμαστε για πάντα σαν το αφεντικό της πιο μαφιόζικης παρέας του σινεμά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved