intime Μαροπουλος Αλεξανδρος Δωρεάν τουριστική διαφήμιση για την Ελλάδα από τον Bruce Dickinson

Το γύρο του κόσμου κάνει το “greek cunt” το μπινελίκι που τείνει να αντικαταστήσει την πιο δημοφιλή ελληνική λέξη που ξεκινάει από «μ»

Ήταν σίγουρα η συναυλία του καλοκαιριού με τους Iron Maiden να κάνουν ολόκληρο το OAKA ώπα, αν και το περιστατικό με το καπνογόνο έριξε τη σκιά του σε μια κατά τα λοιπά άψογη φάση. Μετά από δύο χρόνια αλλεπάλληλων ακυρώσεων όλων των μεγάλων συναυλιών, αυτό το καλοκαίρι ήταν ένα από τα καλύτερα συναυλιακά όλων των εποχών, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο.

Εσύ συμφωνείς με τον Bruce Dickinson;

Ίσως ήταν αυτό το στερητικό σύνδρομο των προηγούμενων ετών που δεν επέτρεψε στο κοινό των Maiden να χαλιναγωγηθεί. Οι πινακίδες που απαγόρευαν τη χρήση καπνογόνων και φωτοβολίδων ήταν διάσπαρτες στο ΟΑΚΑ με τη συνοδεία της απαραίτητης διευκρίνησης περί άμεσης επέμβασης σεκιουριτάδων. 

 

 

Το κοινό διχάστηκε, τόσο με το άναμμα, όσο και με την αντίδραση του Bruce Dickinson. Για κάποιους το πρόβλημα υγείας του Bruce έπρεπε να γίνει απολύτως σεβαστό, για άλλους δεν νοείται συναυλία Maiden χωρίς νταβαντούρι. Κάποιοι βρήκαν την αντίδραση του frontman υπερβολική, μέχρι και ανθελληνική, ενώ κάποιοι άλλοι το πήραν στον χαβαλέ. 

Η αλήθεια είναι ότι μετά το περιστατικό ο Dickinson ήταν φανερά ξενερωμένος και έβγαλε όλη την υπόλοιπη συναυλία διεκπεραιωτικά. Οι πιο σαρκαστικοί σημείωσαν ότι οι μετάλλαδικες συναυλίες είναι αρκετά φλώρικες και το κοινό τους είναι πολύ μεσήλικο για να αντέξουν μπάχαλα και όποιο θέλει να παίξει «ξύλο» και να κάνει χαμό σε συναυλία, ας πάει να ακούσει καμία σοβαρή πανκ μπάντα και όχι τα μπαρμπάδια. 

 

 

Το επιμύθιο της όλης μανούρας είναι ότι το μπινελίκι του δεύτερου καλύτερου Dickinson, πρώτος είναι ο Έλληνας Dickinson του X-Factor, έγινε παγκόσμιο viral. τα σημαντικότερα μουσικά και lifestyle ηλεκτρονικά περιοδικά περιέφεραν το “greek cunt” με πηχυαίους τίτλος και πριν μπούμε σε μια ακόμα κλασικά ελληνική διχαστική συζήτηση για το αν αυτό είναι καλό ή κακό, ας παραδεχτούμε χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ότι, από τη μία any publicity is good publicity κι από την άλλη ό,τι έγινε, έγινε και όσο δυσάρεστο κι αν ήταν πρέπει να προχωρήσουμε και αν είναι δυνατόν ας το εκμεταλλευτούμε. 

Είναι μια χρυσή ευκαιρία να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα σκληρών καριόληδων και είναι ένας φιλόξενος τόπος για όποιον σκληρό καριόλη θέλει να την επισκεφτεί. Οι φλώροι να πάνε αλλού, εδώ μόνο Maiden, οι παλιοί, οι ορθόδοξοι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved